Κορίτσι για φίλημα: Η ταινία που θα σε κάνει να αναρωτηθείς πού κρύβεται η πραγματική ομορφιά…

Κορίτσι για φίλημα: Η ταινία που θα σε κάνει να αναρωτηθείς πού κρύβεται η πραγματική ομορφιά…

Οι περισσότερες γυναίκες έχουμε ανασφάλειες με τις οποίες ερχόμαστε καθημερινά αντιμέτωπες. Ανησυχούμε για την εμφάνισή μας και κάνουμε τα πάντα για να δείχνουμε όμορφες και λαμπερές. Πώς θα αισθανόμασταν όμως αν μια ημέρα ξυπνούσαμε γεμάτες αυτοπεποίθηση και σιγουριά; Τι θα άλλαζε στη ζωή μας;

Αυτά ακριβώς τα ερωτήματα έρχεται να απαντήσει η νέα ταινία «Κορίτσι για φίλημα». Η πρωταγωνίστρια δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την πληθωρική κωμικό Amy Schumer που έχουμε αγαπήσει για την αυθεντικότητά της.

authentikothta

Στον νέο της ρόλο υποδύεται τη Ρενέ, μία νεαρή γυναίκα που γνωρίζει πολύ καλά πώς είναι να έχεις μία μέση εμφάνιση στη Νέα Υόρκη, την πόλη των γενετικά και οικονομικά ευλογημένων… Πρόκειται για μία καθημερινή κοπέλα που παλεύει διαρκώς με τις ανασφάλειές της, μέχρι τη στιγμή που ένα αναπάντεχο γεγονός αλλάζει ολοκληρωτικά τη ζωή της.

Μετά από ένα ατύχημα στο γυμναστήριο ξυπνάει στα αποδυτήρια και συνειδητοποιεί ότι κάτι αναπάντεχο έχει συμβεί: τα πόδια της δείχνουν πιο γυμνασμένα από ποτέ, τα μαλλιά της είναι μεταξένια και το πρόσωπό της λαμπερό. Αισθάνεται πραγματικά εκθαμβωτική!

ek8amvwtikh

Παρόλα αυτά, για τις φίλες, τους συναδέλφους και όλους τους υπόλοιπους παραμένει ακριβώς η ίδια. Στην πραγματικότητα, η εμφάνισή της δεν έχει αλλάξει καθόλου. Καθώς όμως εκείνη νιώθει γεμάτη σιγουριά και αυτοπεποίθηση μπορεί να κατακτήσει σημαντικούς στόχους και να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα.

Έτσι, καταφέρνει γρήγορα να εξελιχθεί επαγγελματικά στην εταιρεία καλλυντικών που εργάζεται, να βρει έναν όμορφο σύντροφο και να παρευρίσκεται στα πιο hot parties!

Η κατάσταση ξεφεύγει όταν η αυτοπεποίθηση της ξεπερνάει τα όρια και αρχίζει να συμπεριφέρεται απαξιωτικά σε αυτούς που δεν είναι προικισμένοι από την φύση τους, όπως ακριβώς έκαναν κάποτε οι άλλοι σε εκείνη…

ekeinh

Τελικά πού κρύβεται η πραγματική ομορφιά; Η Amy Schumer μας δίνει την απάντηση μέσα από μία ξεκαρδιστική κωμωδία από τους Abby Kohn και Marc Silverstein. Στο πλευρό της στη μεγάλη οθόνη θα δεις τη Michelle Williams και την Emily Ratajkowski.

Το «Κορίτσι για φίλημα» έρχεται στη μεγάλη οθόνη από την Spentzos Films και είναι μία ταινία που θα σε προβληματίσει και θα κάνει να γελάσεις με την ψυχή σου! Μπορείς να την παρακολουθήσεις στις σκοτεινές αίθουσες και στα θερινά σινεμά κάτω από τον έναστρο ουρανό από τις 7 Ιουνίου.

Μέχρι τότε πάρε μία γεύση παρακολουθώντας το παρακάτω βίντεο:

hjbgi