Όταν τα αγόρια βλέπουν μπάλα, τα κορίτσια πάνε… Book Club

Όταν τα αγόρια βλέπουν μπάλα, τα κορίτσια πάνε… Book Club

Η ιδανική πρόταση για θερινό σινεμά με τις φίλες σου!

Η ώρα για το Παγκόσμιο Κύπελλο μετρά αντίστροφα και θα περάσεις καλά μόνο αν κάνεις μία λίστα με όλα όσα θα σε απασχολήσουν δημιουργικά, χωρίς να τον κατηγορείς που θέλει να δει μπάλα με τους φίλους του.

Η καλύτερη πρόταση; Θερινό σινεμά με τις φίλες σου.

Ακόμα καλύτερη πρόταση; Οι Τζέιν Φόντα, Νταϊάν Κίτον, Κάντις Μπέργκεν και Μαίρη Στίνμπεργκεν σκανδαλίζονται με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα!

Σήμερα βγαίνει στους κινηματογράφους από την ODEON το «Book Club». Πρόκειται για μια γλυκιά κωμωδία που μιλά με αστείο και τρυφερό τρόπο για τη φιλία και το σεξ, τον χρόνο και τις νέες εμπειρίες, για τις οποίες ποτέ δεν είναι αργά, καθώς «το επόμενο κεφάλαιο είναι το καλύτερο κεφάλαιο».

kefalaio

Υπόθεση

Η γλυκιά κι ανασφαλής Νταϊάν (Νταϊάν Κίτον) έμεινε πρόσφατα χήρα, μετά από 40 χρόνια γάμου. Η ντροπαλή και εσωστρεφής Σάρον (Κάντις Μπέργκεν) προσπαθεί ακόμα να ξεπεράσει ένα διαζύγιο 10 ετών, ενώ η καλοσυνάτη Κάρολ (Μαίρη Στίνμπεργκεν) βλέπει τον γάμο της να καταρρέει μετά από 35 χρόνια. Βλέποντας τις τρεις κολλητές της να τα ΄χουν βάψει μαύρα, η δυναμική κι απελευθερωμένη Βίβιαν (Τζέιν Φόντα) αποφασίζει να λάβει δράση γι’ αυτό και «βάζει» στην παρέα τους τον… κύριο Γκρέι. Με ποιον τρόπο; Μα φυσικά μέσα από το βιβλίο «50 Αποχρώσεις του Γκρι», το οποίο και προτείνει στη λογοτεχνική λέσχη που έχουν σχηματίσει. Μετά την ανάγνωσή του, οι ζωές των τεσσάρων γυναικών θα αλλάξουν δια παντός, καθώς νέοι έρωτες, αναζωπύρωση παλιών, online dating και μπόλικο… βιάγκρα θα πυροδοτήσουν μια σειρά από εξωφρενικές καταστάσεις με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα.

apotelesmata

Τις κυρίες που… σκανδαλίστηκαν από την ανάγνωση του βιβλίου υποδύονται τέσσερις υπέροχες προσωπικότητες του παγκόσμιου σινεμά, που συναντιούνται για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη: Η δύο φορές βραβευμένη με Όσκαρ Τζέιν Φόντα, η βραβευμένη με Όσκαρ Νταϊάν Κίτον, η βραβευμένη με Όσκαρ Μαίρη Στίνμπεργκεν και η υποψήφια για Όσκαρ Κάντις Μπέργκεν.

bergen

Στο πλευρό των τεσσάρων μεγάλων πρωταγωνιστριών θα δούμε τον βραβευμένο με Όσκαρ Ρίτσαρντ Ντρέιφους, τον υποψήφιο για Όσκαρ Άντι Γκαρσία, τον βραβευμένο με Χρυσή Σφαίρα Ντον Τζόνσον, τον υποψήφιο για Χρυσή Σφαίρα Κρεγκ Τ. Νέλσον και την υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα Αλίσια Σίλβερστοουν.

Δείτε το τρέιλερ