«Μαμά από το Πουθενά»: Η γαλλική κωμωδία που δεν πρέπει να χάσεις!

«Μαμά από το Πουθενά»: Η γαλλική κωμωδία που δεν πρέπει να χάσεις!

Υπάρχει καλύτερη καλοκαιρινή έξοδος από το θερινό σινεμά; Και υπάρχει καλύτερη ταινία από μία γαλλική κωμωδία; Είναι γεγονός, ότι οι Γάλλοι έχουν μοναδικό χιούμορ και καταφέρνουν να δημιουργούν τις καλύτερες καλοκαιρινές κωμωδίες. Κάθε χρόνο, επανέρχονται δυναμικά και καταφέρνουν να μας εκπλήσσουν με τις πρωτότυπες ιδέες, χαρίζοντάς μας άφθονες στιγμές γέλιου. Ποια είναι λοιπόν η απόλυτη καλοκαιρινή ταινία που αξίζει να απολαύσεις κάτω από τον έναστρο ουρανό;

Η νέα κομεντί που ξεχωρίσαμε και σου προτείνουμε να παρακολουθήσεις είναι το «Μαμά από το Πουθενά», που παίζεται στους κινηματογράφους από την ODEON! Με πρωταγωνιστή τον Κριστιάν Κλαβιέ που γνωρίσαμε πριν από περίπου τέσσερα χρόνια στην τεράστια επιτυχία του «Θεέ μου, τι σου Κάναμε;», είναι σίγουρο ότι θα γίνει το απόλυτο hit που θα σε κάνει να γελάσεις μέχρι δακρύων.

Ο δημοφιλής ηθοποιός αυτή τη φορά επιστρέφει και υποδύεται τον Αντρέ Πριού, έναν… μπερδεμένο μπαμπά! Ζει με τη γυναίκα του Λοράνς στα προάστια του Παρισιού, ενώ τα πάντα στη ζωή τους ανατρέπονται όταν εμφανίζεται μπροστά τους «από το πουθενά» ένας νεαρός, κωφάλαλος άνδρας που τους συστήνεται ως γιος τους. Κάπως έτσι το ζευγάρι που δεν έκανε ποτέ παιδιά – ή τουλάχιστον δεν θυμάται κάτι τέτοιο- μπλέκεται σε μία σειρά από εξωφρενικές καταστάσεις…

katastaseis

Όσο ο Αντρέ επιμένει πως δεν έχει κάνει καμιά «λαδιά» στο παρελθόν, τόσο το μητρικό ένστικτο της Λοράνς δυναμώνει! Όταν μάλιστα ο φερόμενος ως γιος τους θα φέρει στο σπίτι την τυφλή, έγκυο σύντροφό του για να τους τη γνωρίσει, τότε η υπόθεση θα πάρει απίστευτη τροπή, με τον Κριστιάν Κλαβιέ κυριολεκτικά να «τα χάνει» με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα!

Τραγελαφικές καταστάσεις και πολλές δυνατές στιγμές συγκίνησης αποτυπώνονται έξυπνα στη μεγάλη οθόνη, σε μία κωμωδία που θα συζητηθεί. Για να την απολαύσεις στο έπακρο θα χρειαστείς ποπ-κορν και καλή συντροφιά!

Μέχρι τότε πάρε μία μικρή γεύση, παρακολουθώντας το παρακάτω τρέιλερ: