Ταξίδεψε με ένα συγκλονιστικό βιβλίο σε μέρη μακρινά

Ταξίδεψε με ένα συγκλονιστικό βιβλίο σε μέρη μακρινά

Σε γοητεύει το άγνωστo; Αν θέλεις να ζήσεις μία αξέχαστη περιπέτεια, να εξερευνήσεις νέα εξωτικά μέρη, να γνωρίσεις ανθρώπους και διαφορετικές κουλτούρες, τότε αυτό το βιβλίο είναι ιδανικό για εσένα. Νιώσε την απεριόριστη αίσθηση ελευθερίας που χαρίζουν τα ταξίδια σε μέρη μακρινά και εξωτικά με εισιτήριο το νέο μυθιστόρημα της Lucinda Riley «Η κόρη των μαργαριταριών».

Στο νέο αυτοτελές σαγηνευτικό μυθιστόρημα της best seller συγγραφέως η ΚεΚε Ντ’ Απλειάζ μετά τον θάνατο του πατέρα της –του μυστηριώδους δισεκατομμυριούχου Πα Σαλτ, που την είχε υιοθετήσει μαζί με τις πέντε αδελφές της–, βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Παρατά τη Σχολή Καλών Τεχνών και την ίδια στιγμή βλέπει την πιο λατρεμένη αδελφή της να απομακρύνεται για να ακολουθήσει τον αγαπημένο της.
Μες στην απελπισία αποφασίζει να αναζητήσει τις ρίζες της· τα μοναδικά στοιχεία που έχει είναι μια ασπρόμαυρη φωτογραφία και το όνομα μιας πρωτοπόρου γυναίκας που έζησε στην Αυστραλία πριν από εκατό χρόνια. Πρώτος σταθμός του ταξιδιού της είναι η Ταϋλάνδη. Εκεί η ΚεΚε γνωρίζει έναν μυστηριώδη άντρα τόσο μοναχικό όσο και η ίδια, ο οποίος, όμως, κρύβει ένα μεγάλο μυστικό…

Όταν φτάνει στον προορισμό της, αρχίζει να πιστεύει ότι τούτη η άγρια, αχανής ήπειρος της Αυστραλίας θα μπορούσε να της προσφέρει κάτι που η ίδια μέχρι τότε θεωρούσε αδύνατον· την αίσθηση ότι επιτέλους έχει βρει μια πατρίδα…

«Η κόρη των μαργαριταριών» είναι το τέταρτο αυτοτελές μυθιστόρημα της best seller σειράς που βασίζεται στον μύθο του αστερισμού των Πλειάδων και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα. Αν δεν έχεις ακόμη διαβάσει κάποιο από τα προηγούμενα βιβλία της σειράς, τότε προτείνουμε την κασετίνα με τα δύο πρώτα βιβλία της σειράς ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ που διατίθεται μόνο με 22,20 ευρώ.

Στο πρώτο βιβλίο της κασετίνας με τίτλο «Οι Κόρες των Αστεριών» θα ταξιδέψεις με τη Μαία στην άλλη άκρη του κόσμου, σε μια ετοιμόρροπη έπαυλη στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας, όπου θα αρχίσει να ενώνει τα κομμάτια για να βρει πώς ξεκίνησε η δική της ιστορία…

Συνέχισε την περιπέτεια με το δεύτερο μυθιστόρημα της σειράς με τίτλο «Η Κόρη του Κεραυνού», στο οποίο η πρωταγωνίστρια Άλι Ντ’ Απλειάζ αναζητά την αληθινή καταγωγή της στην παγωμένη Νορβηγία. Παράλληλα όμως έχει ξεκινήσει έναν παθιασμένο ερωτικό δεσμό που θα αλλάξει για πάντα τη μοίρα της.

Όποιο βιβλίο και αν διαλέξεις για το καλοκαίρι σου, να θυμάσαι ότι ένα καλό βιβλίο είναι γιατρικό για την ψυχή και είναι το φτηνότερο εισιτήριο που θα κρατήσουμε ποτέ στα χέρια μας.