Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να απολαύσεις το θερινό σινεμά αυτό το Καλοκαίρι

Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος να απολαύσεις το θερινό σινεμά αυτό το Καλοκαίρι

Καλοκαίρι σημαίνει αμέτρητες ώρες στην παραλία, απογεύματα στο μπαλκόνι και πολύ… θερινό σινεμά! Διότι, οι ανάλαφρες και μη, ταινίες του Καλοκαιριού με θέα την Ακρόπολη, ή δίπλα στο καταπράσινο τοπίο και τη δροσιά των βορείων προαστίων της πόλης, αποτελούν την πιο αγαπημένη μας καλοκαιρινή έξοδο για φέτος. Όμως, η αλήθεια είναι πως η πραγματική ευτυχία βρίσκεται στους συνδυασμούς και ο καλύτερος συνδυασμός από όλους είναι εκείνος του θερινού σινεμά με μια παγωμένη μπίρα Fischer!

Ο συνδυασμός αυτός δεν είναι διόλου τυχαίος, καθώς για ακόμη μια φορά η Fischer αποδεικνύει σε όλους πως είναι η πιο… σινεφίλ μπύρα της πόλης! Έτσι, το φετινό Καλοκαίρι προβλέπεται να περάσει με πολλές ταινίες και αρκετή δροσερή μπύρα και αυτό είναι κάτι που περιμέναμε όλο τον Χειμώνα!

Στηρίζοντας λοιπόν, τους θερινούς κινηματογράφους της Αθήνας, η Fischer «αγκαλιάζει» εννιά επιλεγμένα spots στην πόλη και αυτά με τη σειρά τους, δίνουν την ευκαιρία σε όλους εμάς να απολαύσουμε κάθε στιγμή της αγαπημένης μας ταινίας, αλλά και του ενδιάμεσου διαλείμματος, μαζί με την Pilsener που έχει την πιο ξεχωριστή γεύση, τη Fischer.

mpyraaaa copy

Αυτό το Καλοκαίρι, η Αθήνα έρχεται σε επαφή με ταινίες ευρωπαϊκού κινηματογράφου αλλά και μεγάλες χολιγουντιανές παραγωγές, ενώ οι θερινοί κινηματογράφοι περιμένουν να το ζήσεις όπως μόνο εσύ γνωρίζεις. Πρώτο ραντεβού, χαλαρή προβολή με την παρέα ή στιγμές δεσίματος με την οικογένειά σου, οι θερινοί κινηματογράφοι πάντοτε γνώριζαν τον κατάλληλο τρόπο για να σε φέρουν πιο κοντά με τους αγαπημένους σου. Όχι, όμως και τόσο κοντά ώστε να μοιραστείς την παγωμένη Fischer σου. Μπορείς βέβαια, να μοιραστείς τη θέα της Ακρόπολης από το Cine Paris, τη ζακέτα σου στη Μπομπονιέρα και στο Σινέ Φιλοθέη, το παγωτό σου μετά το σινεμά στον Φλοίσβο, τη νοσταλγία για τα παλιά σινεμά των Νοτίων στο cine Arian, τα βοτσαλάκια στο έδαφος του Αμαρυλλίς στην Αγία Παρασκευή αλλά και την αγάπη σου για κάτι κλασικό στο Cine Δεξαμενή στους πρόποδες του Λυκαβηττού. Διότι, το να είσαι σινεφίλ σημαίνει πως ταυτόχρονα, μπορείς να είσαι ό,τι από τα παραπάνω θέλεις.

theleissss copy