Στις 12 Ιουλίου δίνουμε «Ραντεβού στον Ήλιο»

Στις 12 Ιουλίου δίνουμε «Ραντεβού στον Ήλιο»

Η θερμοκρασία ανεβαίνει, το ίδιο και η διάθεσή μας! Και καθώς η ημέρα έχει μεγαλώσει και ο ήλιος κάνει τα πάντα να μοιάζουν πιο όμορφα, δεν μπορούμε να μένουμε ούτε λεπτό στο σπίτι. Το καλοκαίρι μάς εμπνέει για περισσότερες εξόδους, αποδράσεις και νέες εμπειρίες! Έτσι και εμείς, αναζητούσαμε κάτι διαφορετικό για να κάνουμε λίγο πιο όμορφη την καθημερινότητά μας, μέχρι τις διακοπές. Ψάχναμε μία «περιπέτεια» που θα μας ξεσηκώσει, θα μας συναρπάσει, θα μας ανανεώσει.

Στο «τραπέζι» έπεσαν πολλές προτάσεις, για πάρτι, συναυλίες και φεστιβάλ. Ωραία όλα αυτά, αλλά αυτή τη φορά είχαμε αποφασίσει ότι θέλουμε κάτι περισσότερο από τις συνηθισμένες μας βόλτες… Μετά από τη «σύσκεψη» η παρέα αποφάσισε ότι χρειάζεται κάτι νέο και βρεθήκαμε να σκρολάρουμε ασταμάτητα στα κινητά μας για νέα events. Κάπως έτσι, πέσαμε στο βίντεο του Ζήση Ρούμπου που ποστάρουν όλοι μας οι δικτυακοί φίλοι στο facebook που μας κίνησε την περιέργεια.

Πατήσαμε το play και αρχίσαμε να τον παρακολουθούμε να μιλάει για μία secret μουσική εμπειρία το «Ραντεβού στον Ήλιο!» από το Ούζο Πλωμαρίου. Εντυπωσιαστήκαμε γιατί κατάφερε να μας ενθουσιάσει και να μας πείσει να πάμε χωρίς ουσιαστικά να μας αποκαλύψει τίποτα για αυτό! Εντάξει καταλαβαίνουμε, it’s a secret…

Ο αγαπημένος μας stand up comedian που θα παρουσιάζει το «Ραντεβού στον Ήλιο!» από το Ούζο Πλωμαρίου φαίνεται πως δεν ξέρει ούτε εκείνος τι ακριβώς πρόκειται να κάνει. Ή καλύτερα, δεν γνωρίζει καν ποιοι καλλιτέχνες θα τραγουδήσουν, πού θα γίνει, τι θα συμβεί, τι θα κάνει και το βασικότερο όλων; Δεν ξέρει τι θα φορέσει! Το μόνο που καταλάβαμε παρακολουθώντας ξανά το βίντεο και προσπαθώντας να ανακαλύψουμε περισσότερα στοιχεία για το event και να καταλάβουμε και εμείς τι πρέπει να φορέσουμε ήταν ότι πρόκειται για μία ουζοκατάσταση μετά μουσικής, κάτω από τον ήλιο, γεμάτη MAD εκπλήξεις.



Γιατί υπάρχει καλύτερο από το να παρακολουθήσεις live εμφανίσεις με την παρέα σου και ουζάκι στον ήλιο; Για να βρεθείς και εσύ στο πιο hot ραντεβού του καλοκαιριού, απλώς μπες στη σελίδα www.rantevoustonilio.gr και πάρτε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό.

Αν είσαι ανάμεσα στους 40 τυχερούς θα κερδίσεις μία πρόσκληση για εσένα αλλά και για ακόμη τρεις φίλους σου, προκειμένου να μοιραστείτε όμορφες μουσικές στιγμές, Ούζο Πλωμαρίου και πολλές ξεσηκωτικές live MAD εκπλήξεις! Μην κανονίσεις τίποτα για τις 12 Ιουλίου. Το «Ραντεβού στον Ήλιο» από το Ούζο Πλωμαρίου έρχεται για να χαρίσει σε εσένα και την παρέα σου μία διαφορετική μουσική εμπειρία που θα θυμάστε για πάντα!