Το «Πορτοκαλί» του Aperol Spritz είναι το «Νέο Μαύρο» και στη διασκέδαση

Διονυσία Καλαποθαράκου
Το «Πορτοκαλί» του Aperol Spritz είναι το «Νέο Μαύρο» και στη διασκέδαση

Και αυτό το καταλάβαμε όταν βρεθήκαμε την Κυριακή στο απόλυτο beach party της σεζόν στο Varkiza Resort Yabanaki Beach

Δράττομαι τις ευκαιρίας να με «παινέψω» λίγο, να μην φανώ «σεμνή και ταπεινή» και να πω χωρίς την παραμικρή ντροπή πως «ναι, η ιδέα να πάμε στο Νο1 beach party της χρονιάς ήταν αποκλειστικά δική μου. Η κολλητή μου, η Μαργάριτα, την Κυριακή που μας πέρασε ήταν περισσότερο στη φάση «τι εννοείς να απομακρυνθούμε από το air condition, τα πατατάκια, το Αperol Spritz και το ‘La Casa De Papel’»; H απάντηση η δική μου ήταν «δεν θα απομακρυνθούμε από το Aperol Spritz» και κάπως έτσι την έπεισα να με ακολουθήσει.

Και όπως θα δεις παρακάτω και από τα φωτογραφικά ντοκουμέντα όχι μόνο δεν το μετάνιωσε αλλά γκουγκλάρει ήδη πότε ακριβώς θα γίνουν τα επόμενα «Ultimate Beach Parties by Aperol Spritz» σε Χαλκιδική, Πάρο, Χανιά και Μύκονο. Βρεθήκαμε στο Varkiza Resort Yabanaki Beach λίγο μετά τις 15:00 και αυτομάτως ξεχάσαμε ότι είμαστε εντός Αττικής και μπήκαμε σε mood διακοπών από το πρώτο λεπτό που πιάσαμε το παγωμένο Aperol Spritz στο χέρι μας και αρχίσαμε να λικνιζόμαστε στον ρυθμό που έδιναν οι Djs του party.

Και πάνω που είχαμε ξαπλώσει στις μαξιλάρες και κάναμε σχέδια για το επόμενο surf trip μας, βλέπουμε όλο τον κόσμο να κατευθύνεται προς την παραλία και τον Παναγιώτη Χατζηδάκη να μας προ(σ)καλεί να τον ακολουθήσουμε. Σηκωθήκαμε νωχελικά -είναι καλοκαίρι και είμαστε διακοπές ακόμα και μέσα στην Αθήνα μην το ξεχνάς- πάντα με το Aperol Spritz στην αγκαλιά μας, να απολαμβάνουμε υπεύθυνα την κάθε γουλιά του, και βρεθήκαμε στην ακροθαλασσιά να μην μπορούμε να πιστέψουμε αυτό που αντίκριζαν τα μάτια μας: ένα πορτοκαλί βανάκι «έβγαινε από το νερό», άνοιγε και δημιουργούσε ένα αυτοσχέδιο Aperol Spritz Bar δίνοντας άλλο ένα bohemian touch στο ήδη υπέροχο, indie party μας. Και κάπου εκεί την Μαργαρίτα την έχασα, θα την πω την αλήθεια μου, και άρχισα να μιλάω και να χορεύω με γνωστούς και αγνώστους –που σύντομα έγιναν- γνωστοί και απάρτιζαν το πιο cool crowd που μπορείς να συναντήσεις σε ένα beach party.

Όταν λίγο αργότερα έπεσα κυριολεκτικά πάνω στην κολλητή μου, την ώρα που χορεύαμε και οι δύο το «Thunder» των «Ιmagine Dragons», την ρώτησαν εντελώς ειλικρινά πώς περνούσε μέχρι εκείνη την ώρα. «Πίνω δροσιστικά Aperol Spritz, είδα αυτήν την φοβερή έκπληξη, που δημιούργησε ένα κύμα δροσιάς και «τάραξε» τα νερά της πιο βαρετής Κυριακής στην πόλη, βρέθηκα στο απόλυτο beach party του Aperol Spritz στο Varkiza Resort Yabanaki Beach. Πώς θες να περνάω; Απλά τέλεια! Διότι, η φάση γίνεται «φασάρα» τη στιγμή που βλέπεις ένα πορτοκαλί φορτηγάκι να «κολυμπά» πίσω από τους λουόμενους της Βάρκιζας, με μοναδικό σκοπό να χαρίσει στο κοινό ένα δροσιστικό Aperol Spritz! Μαζί με την σωστή μουσική υπόκρουση, δίπλα σε κορίτσια με πορτοκαλί μαγιό, πάνω στην άμμο και δίπλα στη θάλασσα, βρεθήκαμε ξαφνικά, το απόγευμα της Κυριακής να απολαμβάνουμε το απόλυτο Καλοκαιρινό ποτό της καρδιάς μας, αλλά και να ζούμε την πιο ανατρεπτική εμπειρία στην ιστορία των μπαρ. Εσύ, δηλαδή, θες να μου πεις πως δεν περνάς φανταστικά;»

Με ρώτησε με έκδηλη την απορία στα μάτια της η Μαργαρίτα –ναι, η ώρα ήταν ήδη περασμένη και είχε αποχωριστεί τα γυαλιά ηλίου της-. Φυσικά και περνούσα φανταστικά! Βλέποντας όλο αυτό το super stylish & happy πορτοκαλί περιβάλλον ένα μόνο πράγμα μπορούσα να σκεφτώ… πως το «orange is the new black» κολλάει τώρα και στη διασκέδαση και αυτό το οφείλουμε στο Aperol Spritz! Cheers!

Απολαύστε Υπεύθυνα

Info: Πρόγραμμα Ultimate Beach Parties by Aperol Spritz
Αθήνα, 22 Ιουλίου @Yabanaki
Χαλκιδική, 28 Ιουλίου @Γλαρόκαβος
Πάρος, 2 Αυγούστου @Santa Maria
Χανιά, 8 Αυγούστου @Άμμος & Ήλιος
Μύκονος, 11 Αυγούστου @Kuzina


Θες κι εσύ να είσαι μέρος της απόλυτης καλοκαιρινής εμπειρίας; Για να ενημερώνεσαι πρώτη για τα επόμενα parties και για να μάθεις περισσότερες πληροφορίες, συντονίσου στις σελίδες του Aperol Spritz σε Facebook και Instagram.