Ο χορός του MAD στο λιμάνι

Ο χορός του MAD στο λιμάνι

Ο Πειραιάς γεμίζει μουσική και με την πιο dance συναυλία της χρονιάς μας προετοίμασε για το πιο Mad Concert της χρονιάς.

Τα φετινά MAD VIDEO MUSIC AWARDS by VODAFONE CU πλησιάζουν και μια εβδομάδα πριν την λαμπερή και πολυαναμενόμενη βραδιά της απονομής το αγαπημένο μουσικό κανάλι διοργάνωσε για μια ακόμα χρονιά μια μεγάλη συναυλία, ανοιχτή προς το κοινό, υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά την Τρίτη 7 Ιουνίου στην πλατεία Κοραή. Οι πιο hot καλλιτέχνες της dance μουσικής σκηνής ξεσήκωσαν τον κόσμο που βρέθηκε εκεί χαρίζοντας στους θεατές μια εκρηκτική μουσική εμπειρία.

Claydee Lupa, Dimension X feat. Nikki Ponte, House twins feat. Elle, OtherView, Reckless, Slick beats, Stan και Vegas ήταν όλοι εκεί και μαζί με το Vodafone CU διασκέδασαν το κοινό και έδωσαν την ευκαιρία στον κόσμο που βρέθηκε εκεί να επικοινωνήσει και να εκφράσει τις σκέψεις και τα συναισθήματά του γράφοντας μηνύματα στον τεράστιο πίνακα και σε μπλουζάκια που βρίσκονταν στο περίπτερο του Vodafone CU αλλά και να παίξει με τις μουσικές υπηρεσίες του Vodafone Music.