The Meet Market: Καλοκαιρινή έκδοση

The Meet Market: Καλοκαιρινή έκδοση

Η πιο διάσημη κινητή αγορά της πόλης, επιστρέφει με καλοκαιρινή διάθεση και μεγαλεπήβολα σχέδια αυτό το Σαββατοκύριακο, στη Τεχνόπολη στο Γκάζι.

Το 26ο και μεγαλύτερο Meet Market πραγματοποιείται στην ευρύχωρη αίθουσα Δ12 Νίκος Γκάτσος και όχι στους φούρνους όπως συνηθίζεται, καταλαμβάνοντας ακόμη και την εξωτερική αυλή. Με πάνω από 120 διαφορετικούς καλλιτέχνες, τόσο εσωτερικά σε δημιουργικούς πάγκους και περίπτερα, αλλά και εξωτερικά κάτω από δροσερές τέντες, σίγουρα θα βρείτε κάτι που θα σας κεντρίσει τον ενδιαφέρον.

Με μια μεγάλη ποικιλία από ρούχα και αξεσουάρ, vintage & retro αντικείμενα, γευστικά εδέσματα, κοσμήματα, έπιπλα και διακοσμητικά για το σπίτι, χειροποίητα προϊόντα περιποίησης, μουσικούς δίσκους, αντικείμενα τέχνης και πάνω από 25 καινούριους καλλιτέχνες, ανάμεσα στους οποίους και η δική μας Μαρία Βασιλάκη με τη νέα συλλογή παιδικών ρούχων της.

Επίσης, λάμβάνει χώρα έκθεση με όλα τα δημιουργικά και αφίσες του Meet Market από αυτή την 3χρονη πορεία του, ενδιαφέροντα workshops που δεν πρέπει κανείς να χάσει, live outdoor lazer tagging με τον Vber και όπως πάντα, μπορείτε να περάσετε από το ταμείο, να παίξετε το παιχνίδι του Meet Market και να κερδίσετε πολλά δώρα. Επίσης οι Αθηναίοι Djs συμπληρώνουν την ατμόσφαιρα με φανταστικούς ήχους και διάθεση για πάρτυ.

Τεχνόπολις
Πειραιώς 100, Αθήνα (Γκάζι)
Τηλ:210 3460981
www.athens-technopolis.gr