Μάσκες, βατραχοπέδιλα και ξεχυθείτε στα πάρτι

Μάσκες, βατραχοπέδιλα και ξεχυθείτε στα πάρτι

Προετοιμαστείτε γιατί τον Ιούλιο σε Χαλκιδική, Αθήνα, Πάρο και Μύκονο το Mtv θα πραγματοποιήσει τέσσερα μοναδικά beach πάρτι με special guest djs.

Τα MTV Splash Parties powered by Heineken επιστρέφουν δυναμικά και αυτό το καλοκαίρι, για δεύτερη χρονιά! Το MTV και η Heineken ετοιμάζουν για ακόμα μια φορά τα πιο καυτά beach parties του καλοκαιριού. Αξέχαστα happenings, παιχνίδια μέσα και έξω από την θάλασσα, πολλές εκπλήξεις και dance μουσικές από guest djs του εξωτερικού στις πιο hot παραλίες σε Χαλκιδική, Αθήνα, Πάρο και Μύκονο.

Το πρώτο MTV Splash Party θα γίνει την Κυριακή 3 Ιουλίου, στο beach bar «Ναυαγός» στη Χαλκιδική με guest djs τους Copyright & Sugar House. Μια εβδομάδα αργότερα, το Σάββατο 9 Ιουλίου, το party μεταφέρεται στο «Balux» στην παραλιακή με τους dj Christo Z και dj Jojo στα decks. Το Σάββατο 16 Ιουλίου το MTV και η Heineken πάνε στο «Punda Beach» της Πάρου για το πιο ξέφρενο Splash Party που έγινε ποτέ με τους Balearic Soul στις μουσικές επιλογές, ενώ τέλος ο κύκλος των MTV Splash Parties κλείνει το Σάββατο 30 Ιουλίου στο «Super Paradise» στη Μύκονο με τον dj Ralvero να μεταφέρει από την κονσόλα του τα πιο δυνατά beats του φετινού καλοκαιριού!