Κάνε ποδήλατο με τους πρωταθλητές

Κάνε ποδήλατο με τους πρωταθλητές

Ενίσχυσε και εσύ τους σκοπούς των μη κερδοσκοπικών οργανισμών με μία ποδηλατάδα που υποστηρίζεται από τη WIND.

Μια μοναδική "Ποδηλατοδρομία Αγάπης" με σκοπό την ενίσχυση των Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών «Be Strong» & «I Live For Me» ξεκίνησε την Κυριακή 3 Ιουλίου και θα επαναληφτεί και τις επόμενες 3 Κυριακές (10,17,24 Ιουλίου). Εκατοντάδες ποδηλάτες βρέθηκαν στο χώρο διεξαγωγής της ποδηλατοδρομίας για να στηρίξουν τους Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς.

Ελάτε και εσείς τις υπόλοιπες τρεις Κυριακές του Ιουλίου στις 9.30 το πρωί με το ποδήλατό σας και το κράνος σας για να τρέξουμε παρέα με τους Γιώργο Πεταλά, Μηνά Μαλάτο αλλά και άλλους διάσημους ποδηλάτες και celebrities για καλό σκοπό.

Εκκίνηση από το café Vive Mar (Λεωφ. Κων/νου Καραμανλή 18 – Βούλα) και τερματισμός στο Mojito bay (Παραλία Αγ. Μαρίνας 33,5 χλμ. Αθηνών – Σουνίου), με προαιρετική στάση για ξεκούραση στο Εν Πλώ (Λεωφ. Ποσειδώνος 4 – Βουλιαγμένη).

Κάθε εβδομάδα θα διεξάγεται λαχειοφόρος αγορά με έπαθλο μια δωροεπιταγή των 250€ και ένα κόσμημα αξίας 200€ από τα κοσμηματοπωλεία ZERTEO. Τα έσοδα από τη λαχειοφόρος αγορά θα διατεθούν για την ενίσχυση των σκοπών των οργανώσεων Be Strong & I Live For Me.

Μια ποδηλατοδρομία αγάπης που στόχο έχει να γίνει θεσμός.
Να είστε όλοι εκεί!