Ο Νίκος Πορτοκάλογλου τραγουδά για καλό σκοπό

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου τραγουδά για καλό σκοπό

Την Παρασκευή 29 Ιουλίου ο Νίκος Πορτοκάλογλου θα δώσει μια μεγάλη συναυλία στην «Τεχνόπολις» στο Γκάζι ενισχύοντας τη δράση του οργανισμού το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στην κάλυψη των τεράστιων και πολύπλευρων αναγκών των παιδιών στην χώρα. Παιδιά κακοποιημένα, παιδιά εγκαταλελειμμένα, παιδιά με προβλήματα υγείας, παιδιά κάτω από το όριο της φτώχιας, παιδιά θύματα εξαφάνισης, παιδιά που καθημερινά καλύπτονται άμεσα και αποτελεσματικά μέσα από το δίκτυο δράσεων και υπηρεσιών.

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου τραγουδά για το «Χαμόγελο του παιδιού» την Παρασκευή 29 Ιουλίου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. Πρόκειται για μια μεγάλη συναυλιακή γιορτή, στην οποία ο τραγουδοποιός θα μοιραστεί αγαπημένα τραγούδια του χθες και του σήμερα, από ολόκληρη την δισκογραφική του πορεία. Συνοδοιπόροι σε αυτό το μουσικό ταξίδι θα είναι οι Νίκος Ζιώγαλας, Βασιλική Καρακώστα, Κωστής Μαραβέγιας και Μανώλης Φάμελλος.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. Όποιος επιθυμεί μπορεί να επισκεφτεί το περίπτερο του συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που θα βρίσκεται στην Τεχνόπολη την ημέρα της συναυλίας και να στηρίξει το έργο του συλλόγου.

«Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων
Πειραιώς 100, Γκάζι