Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion

Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion

Η Amita Motion γιόρτασε με τεράστια συμμετοχή του κοινού την Ημέρα Θετικής Ενέργειας.

Με παρουσιαστή το Θέμη Γεωργαντά, η Amita Motion γιόρτασε την Ημέρα Θετικής Ενέργειας στο Ο.Α.Κ.Α, στο Τείχος των Εθνών, παρέα με τους:

GOIN' THROUGH, PRO SINNERZ & ΚΟΜΗΣ Χ, ENOLA STR8, ΝΕΒΜΑ, STAN & FOUREIRA, ΟΝΙRAMA & ΜΥΡΩΝΑ ΣΤΡΑΤΗ, STAVENTO & TAMTA, VEGAS, OTHERVIEW, MARK ANGELO & SHAYA, ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΛΙΑ, DECIBELL

Η Amita Motion κατάφερε για έκτη συνεχή χρονιά να γεμίσει χιλιάδες πρόσωπα με χαμόγελα στον εορτασμό της Ημέρας Θετικής Ενέργειας! Χιλιάδες κόσμου, με απόλυτα θετική διάθεση κατέκλυσαν από νωρίς το Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ για να ζήσουν την πιο θετική εμπειρία, την Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion! Η ένταση της μουσικής σε συνδυασμό με τα απίστευτα happenings στον πιο θετικό θεσμό, μας ξεσήκωσε όλους και φέτος στην Αθήνα γεμίζοντάς μας με θετική ενέργεια! Με ελεύθερη είσοδο και μοναδικό εισιτήριο το χαμόγελο και τη θετική μας ενέργεια, οι αγαπημένοι μας καλλιτέχνες χάρισαν αξέχαστες μουσικές εμπειρίες και εκτίναξαν τη θετική μας ενέργεια στα ύψη.

Από νωρίς το Τείχος των Εθνών πλημμύρισε με κόσμο ο οποίος είχε την ευκαιρία να ζήσει την απόλυτη εμπειρία της Θετικής Ενέργειας που προσφέρει η Amita Motion! Όλοι οι αγαπημένοι καλλιτέχνες του κοινού ήταν εκεί και ενώθηκαν για πρώτη φορά σε ένα μοναδικό event γεμάτo εκπλήξεις από την Amita Motion! Φυσικά, από την Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion δεν μπορούσε να λείπει ο Πρεσβευτής Θετικής Ενέργειας Θέμης Γεωργαντάς!

Φέτος και για πρώτη φορά η Amita Motion έδωσε την ευκαιρία στους νέους να συμμετέχουν στη διοργάνωση της Ημέρας Θετικής Ενέργειας Amita Motion επιβραβεύοντας τους συμμετέχοντες του πιο θετικού διαγωνισμού Amita Motion It's My Live. Έτσι, ως αποτέλεσμα της μαζικής ψηφοφορίας στο www.thetikienergeia.gr, υποδέχτηκε το positive crew ΞΕΣΑΛΟΝΙΚΗ για να ζήσει την παραγωγή της απόλυτης θετικής γιορτής λεπτό προς λεπτό αλλά και το αντίστοιχο warm up band 2 Λάμδα που άνοιξε με μοναδικό τρόπο την εκδήλωση!
Κάνε Like στην επίσημη σελίδα της Amita Motion στο facebook.com/amitamotion και γέμισε κάθε μέρα με θετική ενέργεια!

Στο πλαίσιο της κοινωνικής της υπευθυνότητας η Amita Motion φρόντισε να κάνει και τη φετινή Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion απολύτως φιλική προς το περιβάλλον, ανακυκλώνοντας τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στην Αθήνα. Επίσης η Amita Motion, για πέμπτη συνεχή χρονιά, προχώρησε και στην αντιστάθμιση όλων των αέριων ρύπων που προκλήθηκαν από τη φετινή μεγάλη διοργάνωση του Amita Motion It's My Live αλλά και της Ημέρας Θετικής Ενέργειας Amita Motion.