Οι Ιmam Baildi σερβίρουν στο Club του Σταυρού του Νότου

Οι Ιmam Baildi σερβίρουν στο Club του Σταυρού του Νότου

Οι μουσικές αλχημείες των Imam Baildi συνδυάζονται με τα beats των Word of Mouth και παρουσιάζουν μια σειρά μοναδικών μουσικών παραστάσεων από σήμερα μέχρι και τις 29/12 στο Club του Σταυρού του Νότου.

Από σήμερα, Πέμπτη 24 Νοεμβρίου, και κάθε Πέμπτη οι Imam Baildi σερβίρουν τις αγαπημένες μουσικές τους αλχημείες στο Club του Σταυρού του Νότου.

Οκτώ άτομα επί σκηνής συνδυάζουν ήχους από παλιά ελληνικά κομμάτια, Balkan μουσική, hip-hop και σύγχρονα grooves. Ο Ζαμπέτας συναντά το hip-hop, το ρεμπέτικο την trip-hop αισθητική και το μπουζούκι το electro-swing. Τα Balkan πνευστά μιξάρονται με latin ρυθμούς και ο Τσιτσάνης συναντά την mambo big band ενορχήστρωση. H νοσταλγική φωνή της Ρένας Μόρφη συναντά την εκρηκτική σκηνική παρουσία του MC Yinka. Προσθέστε αρκετά καινούρια κομμάτια και guest εμφανίσεις από γνωστούς αλλά και μη αναμενόμενους καλεσμένους και έχετε στο πιάτο σας την πιο γευστική συνταγή που έχει σερβίρει ως τώρα η παρέα των Imam.

Μαζί τους οι Word of Mouth, που έχουν ήδη καθιερωθεί ως το πιο αξιόλογο beatbox σχήμα στην Ελλάδα, με συμμετοχή στον παγκόσμιο διαγωνισμό Βeatbox Battle το 2009.

Σταυρός του Νότου - Club
Φραντζή & Θαρύπου 37, Ν. Κόσμος
www.stn.gr

Κάθε Πέμπτη στις 22.00

Είσοδος 12 ευρώ