Τα καλύτερα Χριστουγεννιάτικα Bazaar της πόλης (Μέρος Α’)

Τα καλύτερα Χριστουγεννιάτικα Bazaar της πόλης (Μέρος Α’)

Τα Bazaar που θα σας βάλουν στο κλίμα των Χριστουγέννων με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

Οι βιτρίνες στολίστηκαν, τα λαμπιόνια άρχισαν να γεμίζουν τους δρόμους, έλατα φορτωμένα με γιρλάντες και παιχνίδια σκάνε μύτη από τα ανοιχτά παράθυρα πολλών σπιτιών και οι σταθμοί του ραδιοφώνου ξεκίνησαν, όπως κάθε χρονιά, να παίζουν το Last Christmas ανά μισή ώρα. Τα Χριστούγεννα είναι προ των πυλών και το γιορτινό κλίμα έχει αρχίσει ήδη να μας πιάνει κάνοντάς μας να ακούμε κουδουνάκια και βροντερά «χο χο χο!» παντού γύρω μας.

Αν λοιπόν αγαπάτε τα Χριστούγεννα, αλλά είστε αναγκασμένοι να περάσετε τις μέρες των γιορτών στην πόλη, όπως πολλοί από εμάς, ετοιμάσαμε για εσάς μια λίστα με τα καλύτερα Χριστουγεννιάτικα Bazaar που πρόκειται να γίνουν στην Αθήνα αυτές τις μέρες και μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου, έτσι ώστε να βγάλετε τον Άγιο Βασίλη που κρύβετε μέσα σας με τον καλύτερο, δημιουργικότερο και διασκεδαστικότερο τρόπο.

Αυτό είναι μόνο το πρώτο μέρος της λίστας μας. Ακολουθεί σύντομα το δεύτερο και το τρίτο με όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα καλύτερα Χριστουγεννιάτικα Bazaar της πόλης.

  • Past Tense (Vintage & Crafts Bazaar)-5 day special Christmas edition!


Οι «Les Broderies Anglaises» λατρεύουν τις μέρες των Χριστουγέννων και γι' αυτό οργανώνουν το πιο ωραίο «Past Tense» της χρονιάς. Ένα 5 days special bazaar, με πολύ εορταστική διάθεση, όπου μπορείτε να βρείτε τα πιο όμορφα δώρα για εσάς αλλά και τους φίλους σας, σε πραγματικά πολύ προσιτές τιμές προσαρμοσμένες στις ανάγκες των ημερών.
Το «Past Tense 5 days special» τα έχει όλα: 5 ημέρες με αυθεντικά vintage, reproduction αλλά και επώνυμα second hand είδη ρουχισμού, παπούτσια και τσάντες, ιδιαίτερα accessories που δεν θα τα βρείτε πουθενά αλλού, καθώς και δίσκους μουσικής, cd, χριστουγεννιάτικα στολίδια, σπιτικά γλυκίσματα κ.α.

Σάββατο 17 έως Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου
13.00-21.00

Ginger Ale
Πλατεία Εξαρχείων
Τηλ: 2103301246 begin_of_the_skype_highlighting 2103301246 end_of_the_skype_highlighting

  • Rockin Xmas Bazaar - Χριστουγεννιάτικο memorabilia bazaar και ολοήμερο rock party στο Gagarin 205


Ένας από τους πιο θρυλικούς και αγαπημένους χώρους συναυλιών της Αθήνας, το Gagarin 205, σας προσκαλεί να παρευρεθείτε στο δικό του, ξεχωριστό, RockinXmas Bazaar την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου. To bazaar θα κρατήσει από τις 12 το μεσημέρι έως τις 12 το βράδυ, με ένα καυτό DJ lineup να εναλλάσσεται στα πλατό σε ένα εορταστικό κλίμα μέχρι τελικής πτώσης, ενώ ο χόρος θα διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να εξυπηρετεί τις απαιτήσεις του RockinXmas, με μια σειρά πάγκων στον κυρίως χώρο, ειδικό φωτισμό και πολλές μουσικές. Στον εξώστη θα βρίσκεται, ειδικά για την ημέρα, ένα rockin' café-snack bar με cozy τραπεζοκαθίσματα και γερά σκαμπό για τους δυνατούς πότες.
Σε αυτή την ιδιαίτερη γιορτή θα βρείτε να πωλούνται σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές σπάνια βινύλια, cd, αφίσες, t-shirts, βιβλία, κόμικς, vintage ρούχα, dvd, μινιατούρες, φετίχ αντικείμενα, εισιτήρια ιστορικών lives κ.α.

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου
12.00-00.00

Gagarin 205 Live Music Space
Λιοσιών 205, Αθήνα
Τηλ: 2155400888 begin_of_the_skype_highlighting 2155400888 end_of_the_skype_highlighting
www.gagarin205.gr

  • Smile Concert: μια μεγάλη συναυλία, ένα μεγάλο χαμόγελο


Μια ξεχωριστή συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στο Ο.Α.Κ.Α. ενισχύοντας το σύλλογο «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στην οποία θα συμμετάσχουν η Δέσποινα Βανδή, η Έλλη Κοκκίνου, ο Νίνο, ο Κώστας Μαρτάκης, οι Goin'Through, οι ΝΕΒΜΑ, η Ήβη Αδάμου, η Ελισάβετ Σπανού, ο Tus και ο OGE με την Αντιγόνη Ψυχράμη.
Το Smile Concert φιλοδοξεί να γίνει θεσμός και να επαναλαμβάνεται σε ετήσια βάση για να μη σβήσουν τα παιδικά χαμόγελα, που κάνουν τον κόσμο γύρω μας καλύτερο.
Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Ο.Α.Κ.Α. θα έχει στηθεί, από νωρίς το μεσημέρι, ένα χριστουγεννιάτικο – φιλανθρωπικό bazaar με την επιμέλεια και την υπογραφή της Δέσποινας Βανδή, ώστε να μπορεί ο καθένας να κάνει τις τελευταίες χριστουγεννιάτικες αγορές του, σε ειδικές τιμές, συμμετέχοντας στην ενίσχυση των δράσεων του συλλόγου.

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου
από τις 17.00

Ο.Α.Κ.Α. (Κλειστό Γήπεδο Καλαθοσφαίρισης)

Τιμές εισιτήριων: 10€ (αρένα) & 15€ (κερκίδα)

Προπώληση εισιτήριων
Metropolis, Public, βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου, στα γραφεία και τα σπίτια του συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και online www.viva.gr.
Την ημέρα της συναυλίας στα εκδοτήρια Ο.Α.Κ.Α.

Περισσότερες πληροφορίες: www.hamogelo.gr & 210 3306140 begin_of_the_skype_highlighting 210 3306140 end_of_the_skype_highlighting

  • Χριστουγεννιάτικο Bazaar στο Black Duck


Για μία ακόμα χρονιά ο Black Duck φοράει τον χριστουγεννιάτικο σκούφο του και προετοιμάζεται για τις γιορτές, δίνοντας μια νότα αισιοδοξίας στις δύσκολες μέρες που ζούμε.

Έτσι, ετοίμασε και εφέτος ένα χριστουγεννιάτικο Bazaar, όπου πολλοί νέοι και καταξιωμένοι δημιουργοί θα εκθέσουν τα έργα τους, στη gallery του Black Duck Multiplarte, για έναν ολόκληρο μήνα, με τιμές προσιτές για όλους.

Kοσμήματα, τσάντες, ρούχα, κατασκευές, έργα τέχνης, βιβλία και πολλά χειροποίητα αντικείμενα με "στυλ και φαντασία" αποτελούν την κεντρική ιδέα του Bazaar, που θα ξεκινήσει στις 4 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 4 Ιανουαρίου.

Έχοντας κατά νου ότι τα ωραία πράγματα δεν είναι πάντοτε ακριβά, σας προτείνουμε μία επίσκεψη στο Black Duck, καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας -από τις 11 το πρωί έως τις 11 το βράδυ- για να δείτε τις προτάσεις μας με τα πολύ ενδιαφέροντα χειροποίητα αντικείμενα.

Κι αν δεν βρείτε κάτι να αγοράσετε, απολαύστε τη ζεστή σας σοκολάτα και τον αρωματικό σας καφέ, ακούγοντας τραγούδια και μουσικές με την γιορταστική διάθεση της «Μαύρης Πάπιας».

Black Duck Multiplarte
Cafe-Bar-Restaurant-Gallery
Χρήστου Λαδά 9α, Αθήνα
Τηλ:210 3234760 begin_of_the_skype_highlighting 210 3234760 end_of_the_skype_highlighting
www.blackduck.gr
info@blackduck.gr