Μία συζήτηση με επίκεντρο τον άνθρωπο

Μία συζήτηση με επίκεντρο τον άνθρωπο

Μια δημόσια συζήτηση πραγματοποιείται, αυτό το Σάββατο, στη το μεσημέρι, στο Hilton, στην αίθουσα Τερψιχόρη Α. «Η πολυμορφία της οικονομικής κρίσης και η ανάγκη των κοινωνιών για την εύρεση λύσεων με επίκεντρο τον άνθρωπο». Για το θέμα της δημόσιας εκδήλωσης, που θα γίνει στο πλαίσιο του Money Show 2011, υπό την αιγίδα της Sunnywell, της Grina Technologies & του G-Group of companies, συμμετέχουν στο δημόσιο διάλογο οι κ. κ. Άδωνις Γεωργιάδης, υφυπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Ντόρα Μπακογιάννη, πρόεδρος Δημοκρατικής Συμμαχίας, Μάριος Σαλμάς, τέως υφυπουργός Υγείας και βουλευτής Νέας Δημοκρατίας, Γεώργιος Χαραλαμπόπουλος, βουλευτή Β' Αθηνών ΠΑΣΟΚ. Θα μιλήσουν οι κ. κ. Ιωάννης Τσόλκας, Αναπληρωτής Καθηγητής της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών, Απόστολος Πόντας, δικηγόρος Αθηνών, Νομικός Σύμβουλος Sunnywell και του ομίλου εταιρειών, Κώστας Βέρδης, managing director of London-Executive, Real Estate, UK, Ανδρέας Μουντράκης, ηλεκτρολόγος μηχανικός και σύμβουλος επιχειρήσεων.

Για το θέμα των λύσεων στην υπόθεση της ελληνικής κρίσης, θα τοποθετηθεί από την Βοστόνη των ΗΠΑ, ο κ. David Rogovin, managing director of The Rogovin Group, International Marketing Consultants.

Συντονίζω εγώ και σας το λέω εδώ κάτω κάτω, διότι τις τελευταίες μέρες δεν έχω και στάσιμο! Όλο κάτι κάνω και κάπου σας προσκαλώ. Η συγκριμένη όμως συζήτηση θα έχει ενδιαφέρον να ανιχνεύσουμε έστω και λίγο τα πως και τα γιατί και το τι μπορεί επιτέλους να γίνει. Η είσοδος είναι ελεύθερη.