Οι Callas με νέο δίσκο στην Αθήνα

Οι Callas με νέο δίσκο στην Αθήνα

Ένα από τα πρώτα και καλύτερα αγγλόφωνα ελληνικά συγκροτήματα της πόλης επιστρέφει στη βάση του μετά από καιρό και υπόσχεται να μας ξεσηκώσει με παλιά αλλά και νέα κομμάτια.

Οι Callas μετά από πολλούς μήνες εμφανίζονται live σε σκηνή της Αθήνας. Αυτή τη Πέμπτη, 19/1, το αγαπημένο μας δίδυμο πρόκειται να παρουσιάσει τραγούδια από όλη του τη δισκογραφική δουλειά και θα έχουν μαζί τους το τελευταίο τους 7" single σε ειδικά handmade κεντημένες θήκες. Μάλιστα, πολύ πρόσφατα το περιοδικό WIRE το συμπεριέλαβε στην στήλη του Sleeves received με τα καλύτερα εξώφυλλα.

Τον Νοέμβριο οι Callas κυκλοφόρησαν τον δίσκο τους Objekt στην Αγγλία με διανομή από την Cargo και συνόδευσαν την κυκλοφορία με ένα UK tour σε σημαντικά venues όπως τα The Nest, Windmill και Old Blue Last. Ο δίσκος έλαβε πολύ κολακευτικά σχόλια από περιοδικά όπως το UNCUT και από σημαντικούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς όπως ο Steve Lamacq του BBC 6.

Μαζί τους εμφανίζονται οι Mongrelettes, ένα από τα καλύτερα garagepop συγκροτήματα που πολύ πρόσφατα κυκλοφόρησαν το πρώτο τους 7" EP Mon mec a moi από την Fuzz Overdose και οι Lamebird που στο μέλλον θα μας απασχολήσουν σίγουρα ξανά.

Πέμπτη 19/1

Είσοδος ελεύθερη

ΤΩΡΑ K-44
Κωνσταντινουπόλεως 44, Γκάζι
www.k44.gr