Ποιος φοβάται τους Keyser Söze;

Ποιος φοβάται τους Keyser Söze;

Με δύναμη από τα 90s, σύγχρονες επιρροές και, κυρίως, δυνατές κιθάρες, οι Keyser Söze εμφανίζονται αυτή την Παρασκευή 27/1 στη κεντρική σκηνή του Six D.O.G.S.

Στην κλασική πλέον ταινία "Usual Suspects", ο χαρακτήρας του Kevin Spacey, Roger "Verbal" Kint, επινοεί έναν εγκληματία πιο τρομερό και αμείλικτο από κάθε άλλον ο οποίος έμελλε να μείνει στην ιστορία των μεγαλύτερων "κακών" που έχουν εμφανιστεί ποτέ στον κινηματογράφο, ακόμα κι αν δεν υπήρξε ποτέ. Το όνομά του, ήταν Keyser Söze.

Οι Keyser Söze, το συγκρότημα, από την άλλη, είναι καλά παιδιά. Με τις σπουδές τους, τα ωδεία τους και το ευυπόληπτο πρόσωπό τους στην κοινωνία. Όταν όμως ανεβαίνουν στην σκηνή και πιάνουν τις κιθάρες, τα μπάσα και τα ντραμς τους, καταλαβαίνεις ποιο είναι το κοινό τους στοιχείο με τον στυγερό εγκληματία της ταινίας. Δεν αφήνουν τίποτα όρθιο.

Δημιουργήθηκαν στα τέλη του 2010 στην Αθήνα από 2 μέλη των Flakes (ενός από τα καλύτερα αγγλόφωνα συγκροτήματα που έχουν εμφανιστεί στην Ελλάδα αλλά με, δυστυχώς, σύντομη πορεία) και αποτελούνται από τους Stam (κιθάρα, φωνητικά), Veli (μπάσο, backing vocals) και George (ντραμς, backing vocals).

Με επιρροές από μπάντες όπως οι Pixies, οι Queens of the Stone Age, οι Sonic Youth, οι Nirvana, οι Smashing Pumpkins κ.α. οι Keyser Söze θα παρουσιάσουν αυτή την Παρασκευή 27/1 στην κεντρική σκηνή του Six D.O.G.S. κομμάτια από το επικείμενο πρώτο τους άλμπουμ και υπόσχονται να μην αφήσουν τα πόδια σας να πατήσουν στο έδαφος.

Αν θέλετε να πάτε προετοιμασμένοι, μπορείτε να ακούσετε δείγμα της δουλειάς τους με ένα κλικ εδώ.

Μαζί τους εμφανίζεται ο Egg Hell.

Είσοδος ελεύθερη

Six D.O.G.S
Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλ: 210 3210510
sixdogs.gr