Τον Ιούνιο πάμε Socialista

Τον Ιούνιο πάμε Socialista

Δείτε το «εκρηκτικό» πρόγραμμα συναυλιών του Socialista για τον μήνα Ιούνιο και οργανώστε την ατζέντα της καλοκαιρινής διασκέδασής σας!

  • Τρίτη 12 Ιουνίου


ΘΕΑΤΡΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ - «παντελώς JAZZεμένοι»
Μια μουσικο-χορευτικο-θεατρική παράσταση με εναλλακτικά στοιχεία stand-up comedy. Ένα ξέφρενο party με άφθονο χιούμορ και χαρά με τους Παντελή Αμπαζή, Γεράσιμο Γεννατά, Αντώνη Λουδάρο, Άντα Λιβιτσάνου και ο Λάμπρος Φισφης σε stand-up comedy.

  • Τρίτη 19 Ιουνίου


Οι Otherview έρχονται να ξεσηκώσουν το κοινό του Socialista. 
Το κορυφαίο ελληνικό pop group σε ενα έντονο on stage live kai DJ set με όλες τις επιτυχίες τους.
 Το show των OtherView (Βασίλης, Κρυσταλλία, Δημήτρης) αποτελείται από ένα έντονο, mainstream Dance DJ set, που περιλαμβάνει δικά τους πρωτότυπα mash-ups, original παραγωγές και ιδιαίτερα remixes, σ' έναν εκρηκτικό συνδυασμό από live φωνητικά & όργανα.

  • Τρίτη 26 Ιουνίου


MAMACITA ON FIRE
Το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο της χρονιάς, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και οι Mamacitas on Fire ανεβαίνουν στο stage του Socialista. Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις των Mamcitas on Fire στο πλευρό του Σάκη Ρουβά, η Πηνελόπη και η μπάντα της θα παρουσιάσουν ένα εκρηκτικό live...

Όλες τις Τετάρτες του Ιουνίου το Socialista συνεχίζει να «κλείνει» πιστά το ραντεβού του με τους 1550. Το Live των 1550 είναι μοναδικό, κυρίως λόγω της εκπληκτικής σκηνικής τους παρουσίας αλλά και τον πρωτοποριακών επιλογών τους όσον αφορά τα τραγούδια και την παρουσίαση τους. Πάντα έχουν κάτι ιδιαίτερο να δείξουν και ένα μοναδικό τρόπο να απογειώσουν το κοινό και για αυτό μένει πιστό και τους ακολουθεί πιστά κάθε Τετάρτη στο SOCIALISTA.

Socialista
Τριπτολέμου 33, Γκάζι
Τηλ: 210 3474733