Athens Healing Dance Workshop

Athens Healing Dance Workshop

Το πρώτο Athens Healing Dance Workshop έρχεται στην Ελλάδα αυτό το Σαββατοκύριακο 16-17 Ιουνίου και ο Δημήτρης Κοκκινιάς, η «ψυχή» πίσω από αυτό το σεμινάριο, μας εξηγεί περί τίνος πρόκειται και γιατί δεν πρέπει να το χάσουμε.

Όσο είμαστε ζωντανοί, είμαστε το σώμα μας και αυτό σημαίνει ότι οτιδήποτε για να γίνει αντιληπτό από την περιορισμένη μας συνειδητότητα πρέπει, πρώτα, να επηρεάσει το σώμα... Για να βιώσουμε τα συναισθήματά μας, θα πρέπει το υλικό σώμα να αντιδράσει.

Όταν επιτρέψετε στο σώμα να χαλαρώσει, να απελευθερωθεί, όταν ο νους σταματήσει και ησυχάσει, όταν η αναπνοή γίνει ήρεμη, μόνο τότε ξεκινά η κίνηση του σώματος. Κλείστε τα μάτια, και ακούστε τη μουσική, και καθώς το σώμα κινείται, πάλλεται, ακούστε το είναι σας, ανακαλύψτε τον βαθύτερο σας εαυτό.

Στην αρχή η κίνηση θα είναι εξωτερική καθώς το σώμα θα κινείται μέσα στο χώρο. Μετά θα μεταμορφωθεί σε μια λεπτή και ήπια κίνηση που θα σας κάνει να νιώσετε το σώμα, τις δονήσεις, τις αισθήσεις και την απαλότητα. Η κίνηση θα γίνει χωρίς κόπο, χωρίς καμία προσπάθεια.

Η ικανότητα έκφρασης του σώματος είναι άμεσα συνδεδεμένη με τα φυσικά και νοητικά μπλοκαρίσματα. Όταν απομακρυνθεί το εμπόδιο που μπλοκάρει αυτή τη σύνδεση, τότε είναι η μαγική στιγμή της αλλαγής. Η αλλαγή εκφράζεται από το πώς κινούμαστε, πώς χορεύουμε. Ο χορός, η κίνηση του σώματος, γίνεται έκφραση απελευθέρωσης, χαράς, φροντίδας και γαλήνης. Η μεταμόρφωση έχει γίνει ή, τουλάχιστον, έχει ξεκινήσει...

Δεν απαιτείται να είστε χορευτής, για την ακρίβεια, δεν χρειάζεται καν να ξέρετε να χορεύετε για να βιώσετε και να νιώσετε τα οφέλη από αυτό το σεμινάριο.

Ελάτε στην μοναδική εμπειρία του Healing Dance workshop, με οδηγό την Ilanit Tadmor. Απολαύστε το σεμινάριο που χρησιμοποιεί τον Αυτοσχεδιασμό, τον Αυτοσχεδιασμό Επαφής (Contact Improvisation) και την τεχνική Aikido, συνδυασμένα με εναλλακτικές τεχνικές όπως το Σιάτσου, τη ρεφλεξολογία και άλλα, στις 16 και 17 Ιουνίου στο Holmes Place στο Μαρούσι.

Να θυμάστε ότι μαθαίνουμε μέσα από το σώμα. Να έχετε υπομονή και να είστε τρυφεροί με τους εαυτούς σας. Εμπιστευτείτε το μονοπάτι.

Embrace your body, embrace yourself

Πρόγραμμα

Παρασκευή 15 Ιουνίου
Free Healing Dance: 19.30- 21.30 δωρεάν είσοδος για όλους

Σάββατο 16 Ιουνίου:
Technique 16:00-17:30
Short break 17:30-17:45
Openning talk 17:45-18:15
Improvisation/ Contact 18:15-20:30

Κυριακή 17 Ιουνίου:
Technique & improvisation/ contact 11:00-13:00
Break 13:00-13:45
Healing dance 13:45-16:15
Break 16:15-16:30
Closing session 16:30-17:00

Κόστος συμμετοχής
99 ευρώ για τα μέλη Holmes
107 ευρώ για τα μη μέλη Holmes
60 ευρώ αν φέρετε μαζί σας ένα φίλο/η μέλος ή μη μέλος (για τα μη μέλη υπάρχει επιβάρυνση 8 ευρώ)

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τα:

thehealingdance.blogspot.gr
www.facebook.com/TheHealingDance
www.facebook.com/events

Holmes Place
Αγ. Κωνσταντίνου 40, Μαρούσι
Τηλ: 210 6196791-2