Ο Maraveyas Ilegal έρχονται στην «Τεχνόπολις» για μια αξέχαστη βραδιά

Ο Maraveyas Ilegal έρχονται στην «Τεχνόπολις» για μια αξέχαστη βραδιά

Ο Κωστής Μαραβέγιας πρωταγωνιστεί και φέτος σε μια μεγάλη γιορτή στην καρδιά της Αθήνας.

Την Δευτέρα 25 Ιουνίου, ο Maraveyas Ilegal προσκαλεί το αθηναϊκό κοινό να χορέψει και να τραγουδήσει παρέα με τη νέα του πολυμελή μπάντα και με τον καινούργιο του δίσκο «Λόλα» στις αποσκευές του. Ένα καλοκαιρινό (υπερ)θέαμα με καλεσμένους από τη γειτονιά αυτής της πόλης, ερωτικά εμβατήρια, επαναστατικά τζαμαρίσματα, παρέλαση εξαίσιων μουσικών οργάνων και, φυσικά, πολύχρωμα πουκάμισα.

Πολλοί special guests θα βοηθήσουν να διαδοθεί το αισιόδοξο μήνυμα του Maraveyas Ilegal, ο οποίος επιστρέφει στην Τεχνόπολις ένα χρόνο μετά τo sold out live του εκεί και μετά από έναν πετυχημένο συναυλιακό χειμώνα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις της Ελλάδας. Αεικίνητος, δημιουργικός, εμπνευσμένος (μαζί με το δίσκο «Λόλα» κυκλοφόρησε και το πρώτο του βιβλίο που συνοδεύει το άλμπουμ) και πάντα κεφάτος, ο Κωστής Μαραβέγιας υπόσχεται μια αξέχαστη βραδιά με ασταμάτητο ρυθμό και την ενέργεια που χαρακτηρίζει κάθε εμφάνισή του και τον έχει αναγάγει σε έναν από τους κορυφαίους και πιο εμπορικούς σύγχρονους τραγουδοποιούς της χώρας, έχοντας δημιουργήσει ένα δικό του μουσικό ρεύμα.

Την συναυλία θα προθερμάνουν με τις μουσικοχορευτικές επιλογές τους ο Πάνος Σουρούνης και ο Νίκος Μαραβέγιας σε ένα μαχητικό DJ set, αλλά και και η street band «The Brothers Group of Bucharest», το συγκρότημα που θα ανοίξει το live σε μια επανασύνδεση από τις πρόσφατες συναυλίες του Κωστή Μαραβέγια στο Σταυρό του Νότου.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, θα συνοδεύσουν επί σκηνής τον Κωστή Μαραβέγια οι Melios Balkana Mama.

Η μπάντα του Maraveyas Ilegál αποτελείται από τους:

Κρίτων Μπελλώνιας (τύμπανα)
Τζιμ Σταρίδας (τρομπόνι)
Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική κιθάρα)
Μιχάλης Καλκάνης (κοντραμπάσο)
Νίκος "Ottomo" Αγγλούπας (γκρανκάσα, κρουστά, ηλεκτρική κιθάρα, πλήκτρα)

Τα εισιτήρια των 10 ευρώ εξαντλήθηκαν. Η προπώληση συνεχίζεται με τα εισιτήρια να κοστίζουν 12 ευρώ, τιμή που θα ισχύει και στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας.

Σημεία προπώλησης
Public
Τεχνόπολις
www.viva.gr