Amstel και River Party πάνε μαζί, γιατί έτσι μας αρέσει!

Amstel και River Party πάνε μαζί, γιατί έτσι μας αρέσει!

Μια σχέση που μετρά πολλά χρόνια και μοναδικές στιγμές!

Γεμάτο από μοναδικές μουσικές στιγμές συνοδευόμενες με παγωμένη μπίρα Amstel ήταν και φέτος το River Party, το μεγαλύτερο και μακροβιότερο μουσικό και κατασκηνωτικό φεστιβάλ στην Ελλάδα, που διοργανώθηκε με εξαιρετική επιτυχία από τη 1 έως και τις 5 Αυγούστου στο Νεστόριο Καστοριάς. Σημειώνοντας προσέλευση ρεκόρ το River Party χάρισε στους χιλιάδες επισκέπτες και κατασκηνωτές που το επέλεξαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές αξέχαστες εμπειρίες, σε ένα φυσικό τοπίο ασύλληπτης ομορφιάς δίπλα στον Αλιάκμωνα, παρέα πάντα με παγωμένη Amstel, την μπίρα - συνώνυμο της απόλαυσης αυθεντικών στιγμών με αγαπημένα πρόσωπα και καλή ελληνική μουσική!

Κορυφαίο σημείο της διοργάνωσης ήταν οι ερμηνείες 30 από τους πλέον σημαντικούς Έλληνες καλλιτέχνες, όπως η Χαρούλα Αλεξίου, η Δήμητρα Γαλάνη, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ο Σωκράτης Μάλαμας και πολλοί άλλοι, καθώς και δυο εξαιρετικές «ξένες πινελιές» οι Thivery Corporation και οι Nouvelle Vague, που φιλοξενήθηκαν για πρώτη χρονιά στο River Party, και μας ταξίδεψαν μελωδικά.

Amstel και River Party εδώ και πολλά χρόνια πάνε μαζί! Έτσι και φέτος, συνεχίζοντας μία παράδοση που μετράει πολλά καλοκαίρια, η Amstel βρέθηκε ανάμεσα στους κατασκηνωτές του River Party δίνοντας το ρυθμό στις πιο δυνατές, μουσικές, ξέγνοιαστες και διασκεδαστικές διακοπές του καλοκαιριού! Το ραντεβού ανανεώνεται για τον επόμενο Αύγουστο!