Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion: Γιορτάζουμε την πιο θετική εμπειρία της χρονιάς ταυτόχρονα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion: Γιορτάζουμε την πιο θετική εμπειρία της χρονιάς ταυτόχρονα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη!

Goin' Through The Band, MΕΛΙSSES, ONIRAMA, Playmen & Demy, Stan, Stavento, Vegas, Ήβη Αδάμου, Κόκκινα Χαλιά, Μηδενιστής & Panik Crew, Μύρωνας Στρατής και Ελένη Φουρέιρα, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους τη Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012, για μια μουσική εμπειρία γεμάτη Θετική Ενέργεια!

Ο αγαπημένος χυμός των νέων Amita Motion, μας παρασύρει για άλλη μία χρονιά στην πιο πολυαναμενόμενη συναρπαστική μουσική εμπειρία. Φέτος ο παλμός του πιο θετικού θεσμού δυναμώνει και χτυπάει ταυτόχρονα στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη όπου για πρώτη φορά οι δύο πόλεις ενώνονται με κοινό παρονομαστή τη δύναμη της μουσικής και της θετικής ενέργειας. Φυσικά, από την Ημέρα Θετικής Ενέργειας δεν θα μπορούσε να λείπει ο αγαπημένος παρουσιαστής Θέμης Γεωργαντάς ο οποίος θα αναλάβει τον ρόλο της παρουσίασης στην Αθήνα ενώ η Μαίρη Συνατσάκη θα συμμετέχει από την Θεσσαλονίκη.

Το φαινόμενο της Θετικής Ενέργειας της Amita Motion στην έβδομη και πιο ανατρεπτική χρονιά της έρχεται στις 21 Σεπτεμβρίου στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ και ταυτόχρονα στη Θεσσαλονίκη στην Α' προβλήτα Ο.Λ.Θ. Οι πόρτες ανοίγουν στις 17:00 και μας προσκαλούν όλους να ζήσουμε τις πιο θετικές μουσικές στιγμές!

Με ελεύθερη είσοδο και μοναδικό εισιτήριο το χαμόγελο και τη θετική μας ενέργεια, οι αγαπημένοι μας καλλιτέχνες υπόσχονται μία μοναδική μουσική εμπειρία. Την παρέα της Αθήνας θα υποδεχθεί από τα decks του ο Johnny Gerontakis ενώ στη σκηνή το ρυθμό θα δώσουν οι: MEΛISSES, PLAYMEN & DEMY, STAN, VEGAS, ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ & PANIK CREW και ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΪΡΑ. Στη Θεσσαλονίκη το warm up θα αναλάβει ο RECKLESS και on stage θα απολαύσουμε τους: GOIN' THROUGH The Band, ONIRAMA, STAVENTO, ΗΒΗ ΑΔΑΜΟΥ, ΚΟΚΚΙΝΑ ΧΑΛΙΑ και ΜΥΡΩΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΣ. Όλοι οι νέοι θα χορεύουν σους ρυθμούς του πιο πρωτοποριακού live με τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες! Την ατμόσφαιρα θα απογειώσει η Έλενα Παπαρίζου, που θα εμφανιστεί για πρώτη φορά σε ένα Live Dance Set με τους Playmen στην Αθήνα ενώ η Πάολα θα ξεσηκώσει τα κοινό με μια μοναδική εμφάνιση με τους STAVENTO και τη μπάντα τους στη Θεσσαλονίκη!

Φέτος -και για πρώτη φορά- η Amita Motion με το μοναδικό concept "Amita Motion Music Manager", έδωσε την ευκαιρία στους νέους να μανατζάρουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη ή μουσικό συγκρότημα και να ζήσουν την αληθινή εμπειρία ενός music manager online. Στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion η εμπειρία αυτή ολοκληρώνεται, αναδεικνύοντας τον πιο Θετικό Μusic Manager στην Ελλάδα, ο οποίος θα κερδίσει ένα ετήσιο συμβόλαιο εργασίας στην ομάδα management του αγαπημένου του καλλιτέχνη! Παράλληλα, το πιο θετικό Management Team θα κερδίσει μία private συναυλία με τον καλλιτέχνη που εκπροσωπεί!

Μάθετε τα πάντα για την Ημέρα Θετικής Ενέργειας στο www.thetikienergeia.gr και κάντε like στην πιο θετική fanpage facebook.com/amitamotion για να γίνετε κι εσείς μέλος του πιο δυναμικού online community!

Στο πλαίσιο της κοινωνικής της υπευθυνότητας η Amita Motion θα φροντίσει να κάνει και την φετινή Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion απολύτως φιλική προς το περιβάλλον, ανακυκλώνοντας τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Επιπλέον η Amita Motion, για έκτη συνεχή χρονιά, θα προχωρήσει και στην αντιστάθμιση όλων των αέριων ρύπων που θα προκληθούν από τη φετινή μεγάλη διοργάνωση της Ημέρας Θετικής Ενέργειας Amita Motion.

Amita Motion, η δική μας πηγή θετικής ενέργειας!