Ζήστε ξανά τις Νύχτες Πρεμιέρας μέσα σε ένα βράδυ!

Μια μεγάλη αναδρομική έκθεση φωτογραφίας από το φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας θα λάβει χώρα απόψε στο Toy Cafe στο κέντρο, κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο άλλη μια πετυχημένη διοργάνωση.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ COSMOTE έδωσε για μια ακόμη χρονιά τη δυνατότητα σε νέους φωτογράφους να δείξουν τη φρεσκάδα της ματιάς τους και την τολμηρή τους διάθεση αιχμαλωτίζοντας στο φακό τους την ατμόσφαιρα του Φεστιβάλ.

Δώδεκα καλλιτέχνες με διαφορετική ματιά και τεχνική αποθανάτισαν με το φακό τους μερικές από τις ομορφότερες στιγμές του Φεστιβάλ, την επίσημη πρεμιέρα, τις προβολές, τις συνεντεύξεις τύπου, τα πάρτι, την απονομή των βραβείων, αλλά και όλα τα backstage δρώμενα.

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ (19-30/9/2012) οι καλύτερες φωτογραφίες της ημέρας κοσμούσαν τον τοίχο του Toy Café, ενώ τα μέλη της φωτογραφικής ομάδας συμμετείχαν σε διαγωνισμό φωτογραφίας. Ο διαγωνισμός δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τη σημαντική συμβολή της Sony, η οποία προσέφερε στο νικητή μια φωτογραφική μηχανή Sony RX-100, αξίας 700 ευρώ.

Οι καλύτερες στιγμές του σημαντικότερου κινηματογραφικού θεσμού της Αθήνας εκτίθενται σε μια μοναδική φωτογραφική έκθεση στο Toy Café που θα διαρκέσει από τις 4 μέχρι και τις 11 Οκτωβρίου. Η έκθεση περιλαμβάνει επιλογή από τις καλύτερες φωτογραφίες του Φεστιβάλ ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ COSMOTE και αποτελεί τη φωτογραφική αποτύπωσή του από την εθελοντική ομάδα των φωτογράφων του οι οποίοι κατάφεραν να αναδείξουν τις πιο όμορφες και συγκινητικές στιγμές της φετινής διοργάνωσης.

Τα εγκαίνια της έκθεσης και το πάρτι εορτασμού της ολοκλήρωσης του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν απόψε, Πέμπτη 4 Οκτωβρίου στις 20.30, στο Toy Cafe (Καρύτση 10, Πλατεία Καρύτση).

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ