Το Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ φέρνει τα Χριστούγεννα με το ετήσιο Φιλανθρωπικό Bazaar του!

Το Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ φέρνει τα Χριστούγεννα με το ετήσιο Φιλανθρωπικό Bazaar του!

Σε περιόδους οικονομικής & κοινωνικής κρίσης οι σπουδαστές του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ, το εκπαιδευτικό και διοικητικό προσωπικό της σχολής, μας καλούν να περάσουμε τα Χριστούγεννα μαζί τους!

Στις 19 και 20 Δεκεμβρίου 2012 το Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ στέλνει το δικό του μήνυμα ελπίδας, αγάπης και αισιοδοξίας με πολλές δράσεις και εκδηλώσεις που προγραμματίζονται για εκείνες τις ημέρες! Το ετήσιο Φιλανθρωπικό Bazaar τη φετινή χρονιά αγκαλιάζει το έργο του Κέντρου Συμπαράστασης Παιδιών & Οικογένειας.

Χριστουγεννιάτικα στολίδια, κάρτες και γιορτινές κατασκευές από τα Τμήματα Εφαρμοσμένων Τεχνών και Προσχολικής Αγωγής, CD με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τους σπουδαστές Sound & Music Technology, γευστικά εδέσματα από τους Τομείς Μαγειρικής και Αρτοποιίας – Ζαχαροπλαστικής και δημιουργίες των παιδιών του Κέντρου Συμπαράστασης Παιδιών & Οικογένειας, θα προσφερθούν στο κοινό που θα επισκεφθεί το Φιλανθρωπικό Bazaar με στόχο την κοινωνική προσφορά και την οικονομική ενίσχυση. Την ενέργεια υποστηρίζουν με έσοδα που θα διαθέσουν από τις πωλήσεις τους τα καταστήματα Imaginarium, και τα Ferrari Stores.

Το διήμερο Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 & την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012, στις εγκαταστάσεις του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ στον Πολυχώρο Athenian Capitol (Ιουλιανού 26 & 3ης Σεπτεμβρίου, 1ος Όροφος) και ώρες 12:00 π.μ. – 20:00 μ.μ. Παράλληλα την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου στις 17:00 μ.μ. οι σπουδαστές Προσχολικής Αγωγής θα υποδεχτούν τα παιδιά του Κέντρου Συμπαράστασης Παιδιών & Οικογένειας διαβάζοντας παραμύθια, παίζοντας κουκλοθέατρο, κατασκευάζοντας χριστουγεννιάτικες δημιουργίες και λέγοντας τα κάλαντα!

Την ίδια ημέρα, λίγο πιο νωρίς, οι σπουδαστές Μαγειρικής, Αρτοποιίας & Ζαχαροπλαστικής και Ξενοδοχειακών, ενώνουν τη δημιουργικότητά τους, τη φαντασία τους, το ταλέντο τους και την ευαισθησία τους και προσφέρουν Γεύμα Αγάπης & Ανθρωπιάς προς 25 άστεγους συμπολίτες μας. Με στόχο να ζεστάνουν τις καρδιές και τους και να προσφέρουν στιγμές αγάπης και μαθήματα ανθρωπιάς οι σπουδαστές του Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ έχουν αρωγό σ' αυτή την προσπάθεια τον Δήμο Αθηναίων.

Το Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ μας προσκαλεί όλους να περάσουμε τα Χριστούγεννα μαζί και να δώσουμε μαθήματα ανθρωπιάς σε όσους χρειάζονται αγάπη και έμπρακτη υποστήριξη.

Ι.Ε.Κ. ΔΕΛΤΑ
Αθήνας, Ιουλιανού 26
Τηλ: 210 82 25 983
www.delta-iek.gr
Iek Delta Official Facebook Page