Game of Thrones: To μεγάλο event που θα σας κάνει... βασιλιάδες!

Game of Thrones: To μεγάλο event που θα σας κάνει... βασιλιάδες!

Αγαπάτε το Game of Thrones; Αυτό το Σάββατο στο The Mall Αthens, λίγες ώρες πριν την μεγάλη πρεμιέρα της 3ης σεζόν, η Nova διοργανώνει ένα παιχνίδι με πλούσια δώρα που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

Η αντίστροφη μέτρηση για την πολυαναμενόμενη τηλεοπτική πρεμιέρα του τρίτου κύκλου της σειράς «Game of Thrones» στη Nova, έχει ξεκινήσει. Λίγες μέρες πριν την μεγάλη πρεμιέρα στις 2 Απριλίου, η πρώτη ψηφιακή πλατφόρμα στην Ελλάδα, προσκαλεί τους φανατικούς της σειράς σε ένα μοναδικό παιχνίδι γνώσεων που θα λάβει μέρος το Σάββατο 30 Μαρτίου, στο κατάστημα Παπασωτηρίου που βρίσκεται στο The Mall Athens.

Όσοι παρευρεθούν στις 15:00 ή στις 18:00 και συμμετάσχουν σε διαγωνισμό γνώσεων, θα έχουν τη δυνατότητα να γίνουν... Βασιλιάδες. Η Nova τους δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσουν δύο συνδρομές Nova Full Pack, 6μηνης διάρκειας, μαζί με όλο τον εξοπλισμό και την εγκατάσταση, καθώς επίσης και πολλά άλλα δώρα.

Η σειρά «Game of Thrones» θα μεταδίδεται κάθε Τρίτη στις 22:00, αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα των Novacinema1 & Novacinema HD, 48 μόλις ώρες μετά την προβολή στην Αμερικανική τηλεόραση.