Δωρεάν σεμινάριo Life Coaching 15/4 – 27/5 Από τη Δρ. Νάνσυ Μαλέρου

Δωρεάν σεμινάριo Life Coaching 15/4 – 27/5 Από τη Δρ. Νάνσυ Μαλέρου

Καλύτερα Γίνεται στο THE HUB.

Σεμινάριο Life Coaching, από τη Δρ. Νάνσυ Μαλέρου, που θα σας δώσει την ευκαιρία να δείτε τη ζωή διαφορετικά, να εμπνευστείτε, να παρακινηθείτε, να πάρετε δύναμη, να πιστέψετε στον εαυτό σας, να ανακαλύψετε τι σας περιορίζει πραγματικά και πάνω από όλα να δράσετε.


Από την Δευτέρα 15 Απριλίου και κάθε Δευτέρα έως τις 27 Μαίου, 7.30-9.30μ.μ. ελάτε στο THE HUB να μοιραστείτε μαζί μας τις αγωνίες, τις αμφιβολίες τους στόχους και τα όνειρά σας και να πάρετε όλα τα εργαλεία που μπορεί να προσφέρει το Life Coaching για να δημιουργήσετε τη ζωή που θέλετε και που σας αξίζει.


Το THE HUB Events (ανακαινισμένος βιομηχανικός χώρος που φιλοξενεί εκθέσεις, θεατρικές παραστάσεις, συνέδρια και παντώς είδους πολιτιστικές εκδήλωσεις) πιστεύοντας στην ανάγκη για συνεισφορά στην τοπική κοινωνία, είναι υποστηρικτής του Καλύτερα Γίνεται.


THE HUB EVENTS: Οδός Αλκμήνης 5, Κ. Πετράλωνα 11854, Μετρό Κεραμεικός
Είσοδος ελεύθερη - Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας
Πληροφορίες / δήλωση ενδιαφέροντος: info@lifecoachinggreece.gr &
Κάθε συνάντηση θα κινηματογραφείται και το video θα ανεβαίνει στο διαδίκτυο για να μπορούν να το παρακολουθήσουν όσοι δεν παραβρέθηκαν

Η εισηγήτρια
Η Δρ. Νάνσυ Μαλέρου είναι η ιδρύτρια της Life Coaching Greece και μία από τις κορυφαίες Coaches στην Ελλάδα.
Ενδιαφέρεται βαθιά για την ποιότητα ζωής, την ευτυχία, την προσωπική ανάπτυξη και την επιτυχία και πιστεύει ότι το νόημα της ζωής είναι η αγάπη, η πρόοδος και η συνεισφορά.


Πιστεύει ότι το Life Coaching μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην κατανόηση του εαυτού μας και επομένως να μας οδηγήσει σε μια ευτυχισμένη και ισοροπημένη ζωή. Πριν ασχοληθεί με το Life Coaching το 2006, εργάσθηκε στον κλάδο της Επικοινωνίας και δίδαξε Μάρκετινγκ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο για περισσότερο από μία δεκαετία.
Έχει πτυχίο Γαλλικής Φιλολογίας, Μεταπτυχιακό σε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διδακτορικό στις Συνεργατικές Στρατηγικές. Έχει πτυχίο Coaching από το CoachU ενώ έχει παρακολουθήσει πολλά σχετικά σεμινάρια από το Harvard Medical School.
Είναι coach των ομηλητών του TEDxAthens, TEDxThesaloniki και TEDMed Live in Athens και συγγραφέας των «Ανταγωνιστές Συνεργαστείτε» και «Καλύτερα Γίνεται».