Βodrum: Το απόλυτο στέκι διασκέδασης, ανοίγει τις πόρτες του στις 12 Απριλίου!

Βodrum: Το απόλυτο στέκι διασκέδασης, ανοίγει τις πόρτες του στις 12 Απριλίου!

Να είσαστε όλοι εκεί

Ο καιρός επιτέλους μας έκανε τη χάρη και γλύκανε. Πρώτο πράγμα που σκεφτόμαστε πια, είναι καφές και ποτό δίπλα στη θάλασσα. Προς αναζήτηση αγαπημένου bar, λοιπόν, μιας και η καλοκαιρινή σεζόν ξεκινά και εμείς ήδη επιλέξαμε! Το μαγαζί που θα κάνουμε δεύτερο σπίτι μας δεν είναι άλλο από το Bodrum. Το bar-restaurant ανοίγει τις πύλες του στις 12 Απριλίου και βρίσκεται στη Λεωφόρο Ποσειδώνος 81.

Το Βοdrum θα σας κερδίσει αμέσως! O εσωτερικός χώρος έχει ξεχωριστό χαρακτήρα, ιδιαίτερη διακόσμηση, μπαρόκ πινελιές και τα τραπέζια βρίσκονται σε ειδικό υπερυψωμένο χώρο.

Μία από τις εκπλήξεις του "Bodrum" είναι και η στοά, που βρίσκεται στον εξωτερικό χώρο του club όπου δεσπόζει το champagne-cocktail Bar και γύρω του φιλοξενεί τους καναπέδες για Lounge καταστάσεις και τα τραπέζια του φαγητού με κουζίνα που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο κρέας. Bodrum και καλή μουσική πάνε μαζί! Από House & RnB μέχρι Rock & Disco έως και ελληνικά ακούσματα όλων των ειδών. Θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς! Πολλές εκπλήξεις, σπέσιαλ καλεσμένοι και μοναδικά parties θα σας τραβήξουν την προσοχή!


Το Bodrum ήρθε για να ταράξει τα νερά!
Bodrum λοιπόν... coz life without partying, would be a mistake.

Λεωφόρος Ποσειδώνος 81, Στοά Εμπορικού Γλυφάδας
Reserve: 6972700712
Τιμή Φιάλης: 80€
Τιμή ποτού: 8€

Δείτε και πατήστε like στη σελίδα τους στο facebook ΕΔΩ!