2ο CUBA FESTIVAL: Το απόλυτο event χορού και διασκέδασης που θα σας μείνει αξέχαστο!

2ο CUBA FESTIVAL: Το απόλυτο event χορού και διασκέδασης που θα σας μείνει αξέχαστο!

Στις 08/06, στο Βοτανικός Live Stage, για να χορέψουμε μέχρι τελικής πτώσης

Αν αγαπάτε το hip-hop, το latin και τη salsa, αν στο άκουσμα της Κούβας, χαμογελάτε από χαρά, ήρθε η ώρα να απολαύσετε το απόλυτο festival. Το Σάββατο 08/06, στο Βοτανικός Live Stage θα λάβει χώρα το απόλυτο μουσικοχορευτικό party!

Το Cuba Festival είναι ένα διαφορετικό πολιτιστικό φεστιβάλ, που στόχο έχει να «μυήσει» το ελληνικό κοινό στην Κουβανέζικη παράδοση και φιλοσοφία, να μεταδώσει τον αυθορμητισμό και την alegría των Κουβανών, ένα φεστιβάλ που θέλει να παρασύρει όλους τους επισκέπτες του σε «απογειωτικούς» χορευτικούς ρυθμούς. Οι συναυλίες των Cuban Beats All Stars είναι μια μοναδική εμπειρία! Δημιουργούν μια συναρπαστική ατμόσφαιρα και ξεσηκώνουν με το ρυθμό και την απίστευτα μεταδοτική τους ενέργεια το κοινό!

Αυτή την ξεχωριστή εμπειρία θέλουν να δώσουν και στο κοινό τους στην Ελλάδα!

Στη σκηνή του Βοτανικός Live Stage θα ανέβει επίσης ο Jesús Cutiño από τους SKA CUBANO. Στο 2ο Cuba Festival θα συμμετέχουν επίσης και οι:
Odalis Palma, Baclava Cubano, Pistola L Esencia, Omar Cuesta El Pantera, Rosanna Mailan Sevila, Ramon Soto, Ivan Lopez, Mariela Nelson, Salsa Sinners, Yoel Pereira, Miguel Angel Bautista, Dj Niko Marinou, Dj El General, Dj Acebes

Θα μας απογειώσουν στο μεγαλύτερο Latin Party της χρονιάς!

Οι προ-φεστιβαλικές εκδηλώσεις του 2ου CUBA FESTIVAL ξεκίνησαν το Σάββατο 25 Μαΐου και θα συνεχιστούν το Σάββατο 1η Ιουνίου, όπου η γνωστή μουσικο-χορευτική κολεκτίβα Calles De Cuba ξεχύνεται στους δρόμους της Αθήνας και μας παρασύρει σε χορό με καυτούς κουβανέζικους ρυθμούς αλλά και δίνει μια «πρώτη γεύση» του κλίματος που θα κυριαρχεί Ένα Φεστιβάλ που ανεβάζει το «θερμόμετρο» της διασκέδασης!


Μια καλοκαιρινή βραδιά στην οποία μπορείτε να χορέψετε, να διασκεδάσετε και -που ξέρετε- ίσως και να ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ μέχρι την ΚΟΥΒΑ!

*Οι φίλοι που θα παρακολουθήσουν το 2o Cuba Festival το Σάββατο 8 Ιουνίου στο Βοτανικός Live Stage (καθώς και εκείνοι που συμμετείχαν στις προ-φεστιβαλικές συναυλίες της διοργάνωσης κατά τη διάρκεια του περασμένου χειμώνα) θα συμμετέχουν –μέσω του αποκόμματος του εισιτηρίου τους- στην κλήρωση ενός οργανωμένου ταξιδιού για ένα (1) άτομο στην Κούβα. Η διοργανώτρια εταιρία καλύπτει τα αεροπορικά εισιτήρια (συμπεριλαμβανομένων των φόρων αεροδρομίων) και τη διαμονή του νικητή. Το ταξίδι στην Κούβα θα πραγματοποιηθεί την περίοδο των Χριστουγέννων