Συναυλία Αλληλεγγύης για τους αστέγους της πόλης μας με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών

Γωγώ Φούντα
Συναυλία Αλληλεγγύης  για τους αστέγους της πόλης μας  με τη συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών

Μία υπέροχη πρωτοβουλία που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 14 Σεπτεμβρίου στο Bolivar Beach Bar

Σε κλίμα συμβολικής αλληλεγγύης και έμπρακτης συμπαράστασης πραγματοποιείται, για δεύτερη χρονιά, στο Bolivar Beach Bar, συναυλία για τους αστέγους της πόλης μας.

Οι καλλιτέχνες Μπάμπης Στόκας, Oρφέας Περίδης καθώς και τα συγκροτήματα Κίτρινα Ποδήλατα και Flush Royale ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Κλίμακας και κάνοντας πράξη τη συμπαράστασή τους θα βρίσκονται στη σκηνή του Bolivar Beach Bar το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου.

Τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων είναι αρωγή προς το Πρόγραμμα Στήριξης Αστέγων της Οργάνωσης «ΚΛΙΜΑΚΑ»

Ο Μπάμπης Στόκας, ο Ορφέας Περίδης, τα συγκροτήματα Κίτρινα Ποδήλατα και Flush Royale και γνωστοί djs ενώνουν τη μουσική και τις φωνές τους σε μία δυνατή μουσική εκδήλωση αφιερωμένη σε εκείνους που περισσότερο από όλους βιώνουν την φτώχεια και την κοινωνική απομόνωση. Είναι γεγονός ότι στις μέρες μας, η ανεργία και η φτώχεια γίνονται ολοένα κοινός παρανομαστής ζωής ενώ οι άστεγοι αποτελούν πλέον καθημερινή εικόνα στην πόλη μας, στην γειτονιά μας.

Όσοι περισσότεροι γινόμαστε μέρος του προβλήματος άλλοι τόσοι και περισσότεροι μπορούμε να γίνουμε μέρος της προσπάθειας για την αντιμετώπισή του...Στον αντίποδα, λοιπόν, των δραματικών επιπτώσεων της κρίσης, η αλληλεγγύη και ο εθελοντισμός στέλνουν μηνύματα ελπίδας σε μια κοινωνία που καθημερινά βάλλεται, διαφοροποιείται, δοκιμάζεται...Η μουσική -για ακόμα μια φορά- μας ενώνει σε μια κοινή προσπάθεια!

Στη συναυλία θα δώσουν ιδιαίτερο μουσικό χρώμα οι μουσικές επιλογές των αγαπημένων μας djs από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Red, Pepper και Μελωδία συμμετέχοντας κι εκείνοι σε μια μουσική γιορτή προσφοράς και αλληλεγγύης και δείχνοντας την κοινωνική τους ευαισθησία.

Ώρα έναρξης: 21:00

Τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων είναι αρωγή προς το Πρόγραμμα Στήριξης Αστέγων της Οργάνωσης «ΚΛΙΜΑΚΑ»*

Σημεία Προπώλησης

Σε ΟΛΑ τα καταστήματα PUBLIC
και στο Bolivar Beach Bar, στην Ακτή του Ήλιου στον Άλιμο

Πληροφορίες Εισιτηρίων

Τα 1000 πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 3 ευρώ

Μετά την εξάντλησή τους τα εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ