To Athens Heart διευρύνει τις προτάσεις του με πέντε νέα καταστήματα!

Γωγώ Φούντα
To Athens Heart διευρύνει τις προτάσεις του με πέντε νέα καταστήματα!

Για όλα τα γούστα και όλα τα μέλη της οικογένειας!

Το athensheart υποδέχεται το φθινόπωρο ανανεωμένο με 5 νέα καταστήματα, από το χώρο των παιχνιδιών, της μόδας, του επίπλου και ειδών σπιτιού, με στόχο να εμπλουτίσει περαιτέρω τις επιλογες των καταναλωτών.

Για τους μικρούς μας φίλους λοιπόν, το ΓΚΟΥΦΗ ΣΤΑΡ λειτουργεί ήδη στο 2ο επίπεδο του athensheart, διαθέτει όλες τις επώνυμες εταιρίες παιχνιδιών, αλλά και εποχιακά είδη - σχολικά , διατηρώντας ανταγωνιστικές τιμές, προσφορές και ποιοτική εξυπηρέτηση.

Το HUNTER, με μοναδικές τσάντες, γυναικεία παπούτσια σε ιδιαίτερα σχέδια καθώς και υπέροχα γυναικεία handmade leather's accessories ικανοποιεί ακόμα και τα πιο απαιτητικά γυναικεία γούστα ενώ λειτουργεί ήδη στον επίπεδο 1.

Τη νέα εποχή επίπλων ΕΝΤΟS θα βρείτε επίσης στο 2ο επίπεδο σε ένα ζωντανό χώρο με ολοκαίνουριες παιδικές και νεανικές συνθέσεις, σε χρώματα και ιδέες που θα σας μαγνητίσουν, με σύγχρονο design και εξαιρετικά οικονομικές τιμές.

Το COOK-SHOP στο επίπεδο 0 ,είναι η εξειδικευμένη αλυσίδα καταστημάτων αφιερωμένη στα είδη κουζίνας. Εκεί θα βρείτε μία πλούσια γκάμα προϊόντων όχι μόνο για δώρα, αλλά και για καθημερινή προσωπική χρήση, που συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα με τις προσιτές τιμές.

Τέλος στο επίπεδο 0 η DAS HOME διαθέτει λευκά είδη τα οποία ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των καταναλωτών και έχουν ταυτιστεί με την ποιότητα και μεγάλη ποικιλία σχεδίων.

Τα καταστήματα ENTOS , COOK SHOP και DAS HOME θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους έως το τέλος Σεπτεμβρίου 2013.

Τώρα μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία shopping και διασκέδαση, σας περιμένει στο εμπορικό κέντρο athensheart! Γίνετε κι εσείς μέρος της παρέας του Athens Heart και επωφεληθείτε από τις πολλαπλές προτάσεις του για όλη την οικογένεια!