To 7ο Αdidas Open Run είναι εδώ: Τετάρτη 19/09 στις 18.30, στο ΟΑΚΑ!

To 7ο Αdidas Open Run είναι εδώ: Τετάρτη 19/09 στις 18.30, στο ΟΑΚΑ!

Μπείτε κι εσείς στην πιο cool παρέα

Το 7ο Adidas Open Run πλησιάζει. Την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου τρέχουμε όλοι μαζί στον εμβληματικό προαύλιο χώρο του ΟΑΚΑ, στο 7ο adidas Open Run! Η πιο cool running παρέα της πόλης μεγαλώνει και όλοι μαζί απολαμβάνουμε εναλλακτικές διαδρομές σε διαφορετική κάθε φορά τοποθεσία. Αν ο κύριος στόχος σου είναι να απολαμβάνεις το τρέξιμο χωρίς να σκέφτεσαι το χρονόμετρο και τον ανταγωνισμό, τότε τα adidas Open Run σε περιμένουν. Χωρίς να παίζει ρόλο η φυσική σου κατάσταση, η ηλικία σου ή το πόσα χιλιόμετρα «έχεις στα πόδια σου», έρχεσαι και απολαμβάνεις την αγαπημένη σου συνήθεια σε δύο διαδρομές, 5 και 10 χιλιομέτρων. Με τη συμμετοχή σου μπορείς να κερδίσεις running εξοπλισμό της adidas, αξίας 500€.


Τρέχουμε στις 18:30!
προσέλευση και εγγραφές: 17:00 – 18:15


Πριν και μετά τη διαδρομή μπορείς να πάρεις μέρος στο ομαδικό stretching session, για τη σωστή προετοιμασία και χαλάρωση των μυών σου.Αdidas Open Run.Δεν είναι αγώνας, είναι διασκέδαση!

- Βρείτε εδώ την υπεύθυνη δήλωση για τη συμμετοχή σας στο Open Run. Ειδικά για τους ανηλίκους φίλους (κάτω των 18 ετών) θα πρέπει να συμπληρώσει τα στοιχεία του και να υπογράψει ο κηδεμόνας.

- Βρες το κοντινότερό σου adidasstore εδώ