Aethrion Lounge: To κομψό café του Hilton άνοιξε και πάλι τις πόρτες του και σας περιμένει

Γωγώ Φούντα
Aethrion Lounge: To κομψό café του Hilton άνοιξε και πάλι τις πόρτες του και σας περιμένει

Με Internet Station για να συνδυάσετε τον καφέ με τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις

Μας είχε λείψει το Aethrion Lounge! Το κομψό café του Hilton άνοιξε και πάλι τις πόρτες του για το κοινό μετά από μια μικρή περίοδο «ανάπαυλας». Φέτος μάλιστα, το Αethrion διαθέτει και Internet Station με υπολογιστές κι εκτυπωτή που μπορείτε να χρησιμοποιείτε δωρεάν, για να παραμένετε συνδεδεμένοι με τους φίλους και τους συνεργάτες σας την ώρα που απολαμβάνετε τον καφέ σας.

Aethrion 5

Για επαγγελματικό ραντεβού, χαλάρωση μετά το shopping ή ελαφρύ lunch break, το Aethrion προσφέρει εντυπωσιακή θέα στη Βασιλίσσης Σοφίας μέσα από τις μεγάλες τζαμαρίες του κι ένα κοσμοπολίτικο περιβάλλον διακριτικής πολυτέλειας. Δοκιμάστε τα υγιεινά και χορταστικά σάντουιτς: ψωμί ολικής αλέσεως με καπνιστή γαλοπούλα, ένταμ και βαλεριάνα, αγγλικό μάφιν με καπνιστό σολομό, τυρί κρέμα και ραπανάκι, πολυδημητριακό ψωμί με προσούτο, μοτσαρέλα και πέστο βασιλικού, πολύσπορη μπαγκέτα με φέτα, ντομάτα και πάστα ελιάς. Συνοδέψτε τον καφέ σας με σπιτική μηλόπιτα, τιραμισού φράουλα ή μπάρα σοκολάτας γάλακτος με λικέρ Baileys. Προμηθευθείτε αγνά, παραδοσιακά προϊόντα από τα ράφια του Aethrion: έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Σητεία ΠΟΠ, βιολογικό θυμαρίσιο μέλι από την Κύθνο, βιολογικό θυμάρι, ρίγανη και τσάι του βουνού από την Πίνδο, βιολογικά κριθαρένια παξιμάδια και μπισκότα αμυγδάλου από την Κύθνο κ.α.

Όταν βρεθείτε στο Aethrion, σίγουρα θα προσέξετε και τις βιτρίνες των καταστημάτων που βρίσκονται στον ίδιο χώρο. Ανακαλύψτε ρούχα και αξεσουάρ επώνυμων σχεδιαστών στη Max Boutique καθώς και υπέροχα μεταξωτά φουλάρια της Anneta Farias Collection.

Από τις 10:00 το πρωί έως τις 6:00 το απόγευμα, το Aethrion Lounge αναμένεται να είναι και φέτος το αγαπημένο meeting point των Αθηναίων, που πλέον θα συνδυάζουν δουλειά και διασκέδαση χρησιμοποιώντας δωρεάν τους διαθέσιμους υπολογιστές και το διαδίκτυο.