The Christmas Factory: Η Nestlé μας προσκαλεί στα πιο γλυκά Χριστούγεννα

The Christmas Factory: Η Nestlé μας προσκαλεί στα πιο γλυκά Χριστούγεννα

Οι αγαπημένες σοκολάτες Le Chocolat και οι τρεις νέες μοναδικές γεύσεις του Nescafé Classic έρχονται στην «Τεχνόπολις» στο Γκάζι

Η Αθήνα, για μία ακόμα φορά, βάζει τα «γιορτινά» της προκειμένου να υποδεχθεί την πιο αγαπημένη εποχή του χρόνου για μικρούς & μεγάλους, τα Χριστούγεννα,

Από τις 6 Δεκεμβρίου 2013 έως τις 6 Ιανουαρίου 2014, η «Τεχνόπολις» στο Γκάζι μεταμορφώνεται στο μοναδικό «The Christmas Factory», ένα διαφορετικό χριστουγεννιάτικο πάρκο ευρωπαϊκών προδιαγραφών, γεμάτο με τη μαγεία & τη γλύκα των Χριστουγέννων.

Ξεκινήστε τη βόλτα σας από το «Εργαστήρι των Σοκολατοκατασκευών» όπου οι σοκολάτες Nestlé Le Chocolat προσκαλούν μικρούς & μεγάλους να ανακαλύψουν το μάγο που κρύβουν μέσα τους, παίζοντας με τα σοκολατένια παιχνιδιάρικα δαχτυλίδια Nestlé Le Chocolat Choco Rings, αλλά και με τις απολαυστικές και εξωτικές γεμιστές σοκολάτες Nestlé Le Chocolat Φράουλα, Στρατσιατέλα και Lime.

Όσο οι λιλιπούτειοι φίλοι θα δημιουργούν σοκολατένιες λιχουδιές και θα σκέφτονται τι θα ζητήσουν από τον Άγιο Βασίλη στο Santa's Factory, ο καφές Nescafé Classic με τις τρεις νέες, απολαυστικές γεύσεις του θα ζεσταίνει τους γονείς. Εκρηκτικό φουντούκι, βελούδινη καραμέλα και λαχταριστή βανίλια υπόσχονται χριστουγεννιάτικη μαγεία για όλα τα γούστα!

Φέτος, στο "The Christmas Factory" υπάρχει τρόπος να γίνουν όλα πιο γλυκά, παρέα με τις σοκολάτες Nestlé Le Chocolat και τις τρεις νέες γεύσεις του Nescafé Classic.


Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα του Christmas Factory.