Η Avant Premiere του 3ου κύκλου της σειράς «Revenge» από το Fox Life!

Η Avant Premiere του 3ου κύκλου της σειράς «Revenge» από το Fox Life!

Ήταν μία βραδιά γεμάτη λάμψη, χρώματα, μουσική και εκδίκηση. Fashion editors, fashion bloggers, προσωπικότητες του επιχειρηματικού κόσμου και διασημότητες από το χώρο της μόδας και του θεάματος, κατέκλυσαν τον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς, για την επίσημη avant premiere του 3ου κύκλου της σειράς «Revenge» από το FOX Life, με την ευγενική χορηγία του Dixan Duo Caps, της μοναδικής κάψουλας σε υγρή μορφή με διπλή δράση.

Οι καλεσμένοι έφτασαν από νωρίς το απόγευμα στο χώρο, προκειμένου να συμμετάσχουν στο Fashion Workshop by Vicky Kaya που είχε επιμεληθεί η λαμπερή παρουσιάστρια της βραδιάς Βίκυ Καγιά και η ομάδα της. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να μυηθούν στο Revenge Style μέσω ευφάνταστων fashion tips αλλά και κατάλληλων συνδυασμών εμπνευσμένων από το look του «Revenge» για μία stylish γκαρνταρόμπα.

Την προβολή του πρώτου επεισοδίου, του 3ου κύκλου της σειράς προλόγισε η Βίκυ Καγιά, με την κινηματογραφική «πινελιά» του Ηλία Φραγκουλη. Η σειρά «Revenge», η μεγαλύτερη ιστορία εκδίκησης, πλούσια σε δράση, δράμα και ανατροπές με φόντο τα πανέμορφα Hamptons, κάνει πρεμιέρα, την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου στις 21:50, αποκλειστικά στο FOX Life.

Η εκδήλωση όμως δεν σταμάτησε εκεί, καθώς έκρυβε και άλλες εκπλήξεις μετά το τέλος της προβολής, με τη ζωντανή εμφάνιση των Wedding Singers να «απογειώνει» τη διάθεση των καλεσμένων οι οποίοι απολάμβαναν το δροσερό Revenge Cocktail και τα γευστικά Hamptons Cupcakes!

H Βίκυ Καγιά δήλωσε: «Ήταν μια νύχτα αφιερωμένη στους FOX Life fans και το Revenge! Γιορτάσαμε την έναρξη του 3ου κύκλου με μουσική, χορό και πολύ μόδα! Το fashion Workshop by Vicky Kaya και οι απόφοιτοι Workshopaholics εμπνεύστηκαν από το «Revenge» και παρουσίασαν ιδέες και fashion tips, για να αποκτήσουμε το στυλ της αγαπημένης μας σειράς. Καλεσμένοι, media & fashion influencers ζήσαμε μια μοναδική FOX Life βραδιά γεμάτη μόδα και στυλ!».

Με την ευγενική χορηγία του Dixan Duo Caps.

Το κανάλι FOX Life προβάλλεται στην Ελλάδα μέσω NOVA και ΟΤΕ TV.

Για περισσότερα επισκεφθείτε το site www.foxlifetv.gr/revenge και τη σελίδα στο Facebook www.facebook.com/GreeceFoxlife