DYNASTY: Το πιο γκλαμουράτο, γεμάτο ίντριγκες και πάθη πάρτυ που θα πάτε απόψε

DYNASTY: Το πιο γκλαμουράτο, γεμάτο ίντριγκες και πάθη πάρτυ που θα πάτε απόψε

Το Ρομάντσο υποδέχεται το νέο χρόνο με ιδιαίτερη λαμπρότητα και παρουσιάζει σε συνεργασία με τη D' Arcy Foxx ένα event με πολύ στρας, ματαιοδοξία κι αέρα σαπουνόπερας.

Εμπνευσμένο από την αγαπημένη cult σειρά της δεκαετίας του 80 "Dynasty" το θέμα του event φιλοδόξει να αναβιώσει λίγο από τη λάμψη της εποχής όπως ταιριάζει σε μια τέτοια Πρωτοχρονιά.

Οι κόντρες ανάμεσα στις δυο οικογένειες, τους μεγαλοεπιχειρηματίες Carrington και τους μεσοαστούς Blaisdel, φουντώνουν για μια ακόμα φορά μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα.

Πλούτος, υπερβολή, έρωτες, απιστίες, ίντριγκες, μίση, φιλοδοξίες, πάθη, παγιέτες, κοκοράκια, βάτες, hairspray, χαστούκια, σμόκιν, παπιόν και καουμπόικα καπέλα είναι λίγα μόνο από τα keywords της βραδιάς.

Bad Spencer (Yid! Sid!)
O Bad Spencer είναι ιδρυτικό μέλος και resident dj του mobile party Yes it does!! Sure it does!! που ήδη έχει συμπληρώσει 5,5 έτη ζωής. Όταν παίζει του αρέσει να μην βάζει όρια και προαπαιτούμενα στις επιλογές του. Αναλόγως τη βραδιά και τα κέφια του μπορείτε να τον ακούσετε να παίζει house, disco, pop, garage, techno και ότι άλλο του φαίνεται σωστό εκείνη τη στιγμή.

Alex Hobson (Trouble, Trans)
Ο Alex Hobson είναι μέλος των Trouble και Urban Disco, δεινός συλλέκτης δίσκων, ένας DJ για DJs που όμως προτιμά να διατηρεί χαμηλό προφίλ. O Alex έχει παίξει στο πλευρό των Moodymann, Prins Thomas, Idjut Boys, Metro Area, Daniel Wang, μεταξύ άλλων, ενώ ήταν αυτός που είχε φέρει τον DJ Harvey στη μοναδική του εμφάνιση στην Αθήνα το 2000. Πρόσφατα ξεκίνησε τη βραδιά Trans με τον Kasseta Rec. και πρώτο καλεσμένο τον Timothy J. Fairplay.

Chris Kontos (Kennedy magazine)
Ο Χρήστος ζει στην Αθήνα και συλλέγει εδώ και χρόνια σπάνιους δίσκους. Έχει επιμεληθεί mixtapes για γνωστά site και μουσικά blogs ενώ παίζει συχνά σε clubs και μπαρ ανά τον κόσμο. Μόνος του ή ως μέρος του μουσικού site NONCOLLECTIVE έχει ταξιδέψει για DJ sets στη Μόσχα, το Λονδίνο, το Άμστερνταμ, το Παρίσι και έχει συνεργαστεί με DJs όπως οι Andrew Weatherall, Lovefingers, Lee Douglas, Thomas Bullock, Tako και DJ Kaos ανάμεσα σε άλλους. Έχει παίξει σε μέρη όπως το Strelka και το θρυλικό Denis Simachev στη Μόσχα, τη μπουτίκ LNCC στο Λονδίνο ενώ έχει προσφέρει τη μουσική του σε site όπως το Test Pressing, LNCC, Noise In My Head, Organic music Tokyo, NONCOLLECTIVE.

Blue Lagoon (Κορμοράνος)
Ο Κορμοράνος ιδρύθηκε το 2002 με σκοπό τη διοργάνωση πάρτυ, συναυλιών κι εκθέσεων. Έχει κατά καιρούς φιλοξενήσει djs και live συγκροτήματα απ' όλον τον κόσμο (dj Mehdi, Busy P, Zita Swoon, Think Of One, The Fiery Furnaces, The Swiss, Nosaj Thing, Mike Relm, Ohmega Watts, Acid Baby Jesus κλπ) ενώ ήδη μετρά έντεκα χρόνια ασταμάτητης παρουσίας στην εναλλακτική νυχτερινή μουσική σκηνή της Αθήνας με βασικό dj τον Blue Lagoon. Dj, ζωγράφος και ιδρυτικό μέλος του Κορμοράνου, ο Blue Lagoon έχει παίξει σε αμέτρητα μπαρ, κλαμπ, πάρτυ και φεστιβάλ σε όλη την Ελλάδα, ορισμένες φορές ανοίγοντας ή κλείνοντας για ένα ετερόκλητο φάσμα ονομάτων όπως Diplo, Erol Alkan, Madlib, Breakbot, Steve Aoki, Nancy Whang, Eric Dunkan, Jacques Renault, Peaches και Maurice Fulton.

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Ρομάντσο
Αναξαγόρα 3-5

Ώρα έναρξης: 23.00
Open bar: 18 €