Μπακαλιάρος σκορδαλιά στη Μαλακάσα

Μπακαλιάρος σκορδαλιά στη Μαλακάσα

Αν δεν θέλετε φέτος να παρακολουθήσετε την παρέλαση, η λύση είναι λίγα χιλιόμετρα μακριά, στη Μαλακάσα.

Η ομάδα του ΒΒQ Vibes σας προσκαλεί στο Terravibe Park για να περάσετε ξένοιαστα το ηλιόλουστο τριήμερο της 25ης Μαρτίου. Το καινούργιο εστιατόριο, το ΒΒQ Vibes, που ξεκίνησε τη λειτουργία του το Φεβρουάριο που μας πέρασε, βρίσκεται μέσα στο καταπράσινο πάρκο του Terravibe Park - γνωστό σε όλους από τα καλοκαιρινά μουσικά festivals – και φιλοδοξεί να προσφέρει ένα αξέχαστο τριήμερο, με παραδοσιακές γεύσεις, αλλά και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Το καταπράσινο δάσος του Terravibe Park είναι ο ιδανικός προορισμός για όσους θέλουν να αποδράσουν από την πρωτεύουσα, καθώς και για τους λάτρεις της ποδηλασίας.

Οι επισκέπτες του βρίσκονται σε ένα ήσυχο και χαλαρωτικό περιβάλλον κοντά στη φύση ενώ παράλληλα στο εστιατόριο BBQ Vibes έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια σειρά από πιάτα, φτιαγμένα από φρέσκα και βιολογικά υλικά, σε ένα χώρο που χαρίζει στιγμές ξεγνοιασιάς σε όλη την οικογένεια.

Ειδικά για αύριο Παρασκευή, του Ευαγγελισμού, θα υπάρχει ένα ειδικά διαμορφωμένο μενού –συμπεριλαμβανομένου και μπακαλιάρου σκορδαλιά-.

BBQ Vibes @ TerraVibe Park
37ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών- Λαμίας
Τηλ: 22950 29694