Τσικνοπέμπτη στον Κήπο του six d.o.g.s

Τσικνοπέμπτη στον Κήπο του six d.o.g.s

Μια «εναλλακτική» Τσικνοπέμπτη στο κέντρο της πόλης!

Το six d.o.g.s., ο αγαπημένος πολυχώρος της Αβραμιώτου, είναι γνωστός για τα αξέχαστα πάρτυ του, τις συναυλίες και κάθε λογής τρελό event που διοργανώνει και μαζεύει την μισή Αθήνα. Για αυτό που δεν ήταν γνωστό, ήταν οι Τσικνοπέμπτες του. Μέχρι σήμερα. Με τα λόγια των υπεύθυνων:

Παρότι λατρεύουμε τα BBQ, μιας και έχουμε πραγματοποιήσει δεκάδες τα τελευταία 4+ χρόνια, δεν έχουμε κάνει ποτέ μία παραδοσιακή γιορτή Τσίκνας, την πατροπαράδοτη μέρα όπου όλη η Ελλάς φροντίζει να δημιουργεί μαζικά ένα γκρί σύννεφο ευωδίας πάνω από την χώρα. Για αυτό, είπαμε να το τσικνήσουμε στον Κήπο μας! Θα στήσουμε μερικές heavy-weight ψησταριές στον 'εξώστη' του Κήπου, εξωτερικά της τέντας δηλαδή, και θα αρχίσει το γλέντι.

Όλα μας τα κρέατα θα έρθουν απευθείας και έπειτα από ειδικό selection από τον ένα και μοναδικό Δαβούτη, ενώ τις μουσικές που θα ακούνε τα αυτάκια μας θα φροντίζει σε απευθείας σύνδεση ο μοναδικός Blackman. Άφθονη ρετσίνα. Άφθονη μπύρα. Θα υπάρχουν 500 Χοιρινά Καλαμάκια, 40 κιλά Κοτόπουλο Παϊδάκι, 10 κιλά Κεμπάπ, 15 κιλά Παντσέτες, 10 κιλά Λουκάνικα, 500 πίτες, και πολλά άλλα! Τα κρέατα θα δίνονται δωρεάν.

Η μάχη θα αρχίσει στις 20.00.

Περισσότερες πληροφορίες:

six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
Tηλ: 210 3210510
sixdogs.gr