Βόλτες και ψώνια στη λιακάδα: Το πρώτο Meet Market του καλοκαιριού είναι εδώ!

Βόλτες και ψώνια στη λιακάδα: Το πρώτο Meet Market του καλοκαιριού είναι εδώ!

Αυτό το τριήμερο θα είναι τέλειο στην Αθήνα! 

Η πολυπόθητη εποχή έφτασε! Καλοκαιράκι και Meet Market ταιριάζουν απόλυτα ειδικά όταν η εικόνα συμπληρώνεται με την «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηνών! Στις 7 & 8 Ιουνίου περιμένουμε όλους τους πεφωτισμένους φίλους που θα προτιμήσουν την Αθήνα για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, στο Meet Market που θα γίνει στο Κτίριο «Μηχανουργείο» (Δ12) και την Προαύλιο Μηχανουργείου. Ελάτε να απολαύσετε έναν περίπατο ανάμεσα σε 100+ πάγκους γεμάτους καλοκαιρινά καλούδια, δροσιστικά κοκτεϊλ, μουσική υπόκρουση από το πιο funky dj line up του Meet Market, ενώ στο κεντρικό ταμείο θα υπάρχουν δώρα για ΟΛΟΥΣ, αρκεί να παίξετε το παιχνίδι μας!

Ιδιαίτερα ευνοημένοι είναι οι μικροί μας φίλοι αφού οι φανταστικές «Πυγολαμπίδες» έχουν ετοιμάσει υπέροχα παιχνίδια και παράλληλα στην διπλανή αυλή της «Τεχνόπολις» θα πραγματοποιηθεί το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Τσίρκου και Εναλλακτικών Μορφών Έκφρασης!

Αυτό το τριήμερο θα είναι τέλειο στην Αθήνα!

The Meet Market: Μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια.

www.themeetmarket.gr

The Meet Market - «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων
Κτίριο «Μηχανουργείο» (Δ12) & Προαύλιο Μηχανουργείου
Σάββατο 7 & Κυριακή 8 Ιουνίου, 2014
13:00 - 23:00 κάθε μέρα
Πειραιώς 100, Αθήνα