Το απόλυτο πάρτυ του καλοκαιριού: Ο μεγάλος τελικός του Mediterranean Cocktails Challenge!

Το απόλυτο πάρτυ του καλοκαιριού: Ο μεγάλος τελικός του Mediterranean Cocktails Challenge!

Τη Δευτέρα 16 Ιουνίου στο 360 Cocktail Bar στο Μοναστηράκι, ετοιμαστείτε για την απόλυτη cocktail εμπειρία!

Ο «δρόμος» προς τον Τελικό του MCC14 ξεκίνησε από την Πάτρα στις 12 Μαΐου, στο Abbey Kitchen Bar. Εκεί είδαμε υποψήφιους από Πελοπόννησο και Δυτική Ελλάδα. Το επίπεδο ήταν σαφώς ανεβασμένο σε σχέση με πέρισυ και αρκετές συμμετοχές ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες.

Συνέχεια, στις 13 & 14/5, με τη Θεσσαλονίκη, στο Cocktail Bar. Ο αριθμός συμμετοχών ήταν πολύ μεγάλος και το επίπεδο πολλών υποψηφίων υψηλό.

Στις 19, 20, 21/5 οι συμμετέχοντες από την Αθήνα διαγωνίστηκαν στο Mommix, ενώ η Κρήτη ήταν ο τελευταίος προορισμός, με το Ηρακλειώτικο The Bitters Bar να φιλοξενεί στις 22/5 τους Κρητικούς (και κάποιους Ροδίτες) υποψήφιους.

Σε αριθμούς:

  • 7 μέρες Ημιτελικών, πάνω απο 110 κοκτειλς δοκιμάστηκαν από τους κριτές, 5 απο αυτά ξεχώρισαν και μπαίνουν στον Τελικό.
  • Ιάκωβος Κωνσταντάς (Oz Bar Χίος. Ένα νέο και χαμογελαστό παιδί που έδειξε πολυ ταλέντο και δημιουργικότητα, όπως και πέρισυ όπου δεν μπήκε για λίγο στον Τελικό)
  • Μπάμπης Μωυσιδης (adesso bar Δράμα, εξαιρετική τεχνική και πολύ διαβασμένος)
  • Γιώργος Αλεξόπουλος (Mommix Γλυφάδας. Εμπνεύστηκε απο το αψέντι)
  • Παναγιώτης Αγγέλου (Akti Ixia, Ρόδος. Εκπροσώπησε επάξια τη Ρόδο)
  • Αλέξανδρος Πρεβίστας (Food Mafia)
  • Η Οκτάδα θα συμπληρωθεί από 3 ακόμα φιναλίστ από Κύπρο, Λίβανο και Τουρκία.

16 Ιουνίου - Ο Τελικός. Ο Simone Caporale (κριτής στον Τελικό μαζί με τους Θάνο Προυναρούς και Σπύρο Πατσιαλό) μεταξύ 20-21.00 θα πραγματοποιήσει μια παρουσίαση/σεμινάριο που θα αφορά το Skinos και τα μυστικά της χρήσης των μεσογειακών υλικών στο cocktailing.

SKINOS MCC INVITATION 16.06.14