Και η Meg Ryan σκηνοθέτιδα; Ναι, και η Meg Ryan.

Και η Meg Ryan σκηνοθέτιδα; Ναι, και η Meg Ryan.

Μετά την Angelina Jolie και την Jenifer Anniston, ήρθε η σειρά της Meg Ryan να πάρει θέση πίσω από τις κάμερες.

Η διάσημη ηθοποιός με σήμα κατατεθέν της μερικές από τις δημοφιλέστερες γλυκερές κομεντί του αμερικάνικου κινηματογράφου, ετοιμάζεται να φορέσει τον μπερέ του σκηνοθέτη, να κάτσει στην καρέκλα από καραβόπανο με το όνομά της στην πλάτη και να αρχίσει να φωνάζει «Cut!» και «Action!».

Φαίνεται πως ο ρόλος του σκηνοθέτη έχει αρχίσει να έχει μεγάλη πέραση στις διάσημες ηθοποιούς του Hollywood που έχουν πατήσει αισίως τα δεύτερα –άντα στη ζωή τους. Έτσι μετά την Jolie και την Aniston, ήρθε η σειρά της Ryan να το γυρίσει στην σκηνοθεσία. Η πρώτη της ταινία θα έχει τον τίτλο «Into The Beautiful» και το σενάριο θα αφηγείται την ιστορία μιας παρέας που επανασυνδέεται μετά από πολλά χρόνια.

H Wendy Finerman, η παραγωγός πίσω από το νέο αυτό εγχείρημα της Ryan, είπε σχετικά: «Συχνά με ελκύουν οι ταινίες που σε κάνουν να γελάς αλλά και να κλαις. Πιστεύω πως αυτό είναι το καλύτερο project που θα μπορούσε να αναλάβει η Meg. Έχει χιούμορ, συμπόνια και δραματικότητα.»

Εν αναμονή λοιπόν των πρώτων δειγμάτων δουλειάς της Meg Ryan, για να διαπιστώσουμε κατά πόσο έπραξε σωστά με αυτή την ξαφνική αλλαγή στη καριέρα της.