Ο Brad Pitt ξεκινά τον πόλεμο των ζόμπι

Ο Brad Pitt ξεκινά τον πόλεμο των ζόμπι

Σε πείσμα των καιρών, ο Pitt αγνοεί τη μόδα με τα βαμπίρ και επιστρέφει στις κλασικές, παραδοσιακές αξίες του κινηματογράφου. Τα ζόμπι.

Μπορεί τον τελευταίο καιρό η παρουσία του στην μεγάλη οθόνη να μην είναι συχνή, ο Brad Pitt όμως είχε ένα σχέδιο να φέρει εις πέρας και τώρα που τα κατάφερε ετοιμάζει την επάνοδό του.

Ο ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «World War Z», τη μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του ομώνυμου βιβλίου του Max Brooks που κυκλοφόρησε το 2006 και περιγράφει έναν πόλεμο με ζόμπι που απειλεί να καταστρέψει τον κόσμο. Ο Max Brooks είναι ο γιος του «μεγάλου» Mel Brooks και της ιστορικής, μακαρίτισσας, ηθοποιού Anne Bancroft, και η εταιρεία παραγωγής του Pir, η Plan B, μετά από μεγάλη μάχη με την εταιρεία παραγωγής του Leonardo DiCpario, Appian Way, κατάφερε να κερδίσει τα δικαιώματα του βιβλίου το 2007. Τέσσερα χρόνια μετά, το κλίμα είναι επιτέλους ευδόκιμο για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα και, όπως δήλωσε και ο συγγραφέας: «Χαίρομαι που πήραν τον χρόνο τους και προσπαθούν να δημιουργήσουν την καλύτερη δυνατή ταινία για ζόμπι».

Από τη διαδικασία του casting έχει περάσει ήδη η ηθοποιός Mireille Enos, γνωστή από τη σειρά του τηλεοπτικού δικτύου AMC, «The Killing», για να αναλάβει τον ρόλο της γυναίκας του Pitt, ενώ η ταινία προβλέπεται να βγει στις αίθουσες το επόμενο καλοκαίρι.