3 ταινίες για να δεις σε θερινό σινεμά αυτό το Σαββατοκύριακο

3 ταινίες για να δεις σε θερινό σινεμά αυτό το Σαββατοκύριακο

Οι τρεις ταινίες που κέντρισαν το ενδιαφέρον μας αυτή την εβδομάδα

Τι καλύτερο από το να περάσεις μια κινηματογραφική βραδιά, κάτω από τον αττικό ουρανό; Το Queen είδε και σου προτείνει τρεις ταινίες γι' αυτό το Σαββατοκύριακο!

Ο Άνθρωπος Που Γνώριζε Το Άπειρο

Με διαφορά η καλύτερη ταινία της εβδομάδας. Η ιστορία του Ινδού μαθηματικού Ramanujan, που κατάφερε μέσα στα 32 χρόνια ζωής του να αφήσει μια τεράστια επιστημονική κληρονομιά. Μια πολύ ξεχωριστή ταινία, που σίγουρα θα σε συγκινήσει.

{youtube}qZl-JWhQwsw{/youtube}

(δες περισσότερα για την ταινία, εδώ)

Η Συμμορία των Μάγων 2

Αν έχεις δει την πρώτη ταινία, τότε τα πρόσωπα (εκτός από τη νέα προσθήκη, "Lula") σου είναι γνωστά. Ευχάριστη ταινία, βασισμένη στις ψευδαισθήσεις των ταχυδακτυλουργικών τρικ. Οι «Τέσσερις Καβαλάρηδες» παγιδεύονται από τον tech-freak και πάμπλουτο Daniel Radcliffe και κάνουν τα... μαγικά τους για να σωθούν.

{youtube}7btAUIR9fj0{/youtube}

(δες περισσότερα για την ταινία, εδώ)

The Nice Guys

Δυο ντετέκτιβ ερευνούν την εξαφάνιση της Emilia, μιας κοπέλας που συνδέεται άμεσα με το θάνατο μιας πρωταγωνίστριας ταινιών ερωτικού περιεχομένου. Ryan Gosling, Russel Crowe και Kim Basinger πρωταγωνιστούν σε μια ταινία δράσης με πολύ χιούμορ. Έξυπνη, διασκεδαστική και με γερή δόση από Ryan Gosling που μας είχε λείψει πολύ.

{youtube}QCIkgQJKRzo{/youtube}

Καλή προβολή!