What; Η νέα θεωρία για το θρυλικό Grease είναι ό, τι πιο μακάβριο θα ακούσεις σήμερα

What; Η νέα θεωρία για το θρυλικό Grease είναι ό, τι πιο μακάβριο θα ακούσεις σήμερα

Τόσα χρόνια... ζούσαμε στο ψέμα;

Είναι ίσως το πιο cult και λαοφιλές μιούζικαλ όλων των εποχών, το οποίο σίγουρα έχεις πετύχει και εσύ στην τηλεόραση. Και μπορεί να είναι ευχάριστο, πολύχρωμο και γεμάτο παιχνιδιάρικες μουσικές, εντάξει πρωταγωνιστούν-υποτίθεται-μαθητές, αλλά μία νέα θεωρία έρχεται για να αλλάξει όλα όσα ξέραμε μέχρι τώρα.

Το θρυλικό Grease λοιπόν, που έκανε superstar τον John Travolta-τον θυμάστε με τα skinny παντελονάκια υποθέτουμε-κρύβει μία... μακάβρια ιστορία! Σύμφωνα λοιπόν με όσα λέγονται, το αντικείμενο του πόθου του Danny Zuko (aka Travolta), Sandy (Olivia Newton John) καθόλη τη διάρκεια της ταινίας είναι... νεκρή και όλη η υπόθεση είναι απλά ένα όνειρο!

3801C49E00000578 3777708 image m 24 1473247611009

Ως γνωστόν το πρωταγωνιστικό ζευγάρι γνωρίστηκε στην παραλία όταν ο Danny έσπευσε να σώσει τη Sandy από πνιγμό. Η Sandy τελικλα δε σώθηκε ποτέ, και όλη η ταινία είναι μία φαντασίωσή της για το πώς θα ήταν η ζωή της αν τελικά είχε γνωριστεί καλύτερα με το Danny. Μάλιστα στην τελευταία σκηνή, όταν οι δύο πρωταγωνιστές φαίνεται να πετούν μέσα σε ένα κόκκινο αυτοκίνητο, είναι συμβολισμός για το δρόμο τους προς τον παράδεισο!!!

Εμείς έχουμε να πούμε, ότι μάλλον αυτός που το σκέφτηκε, δεν είχε πολλές δουλειές να κάνει.