Μάθε κινηματογράφο από τους ειδήμονες

Μάθε κινηματογράφο από τους ειδήμονες

Το νέο κινηματογραφικό site κάνει σήμερα το ιντερνετικό ντεμπούτο του.

Η Λήδα Γαλανού, η Πόλυ Λυκούργου, ο Γιώργος Κρασσακόπουλος και ο Μανώλης Κρανάκης είναι γνωστοί και μη εξαιρετέοι κριτικοί κινηματογράφου, που χρόνια τώρα με τα κείμενα τους βοηθάνε να απαντήσουμε στην αιώνια απορία που ταλανίζει γυναίκες και άντρες λίγες ώρες πριν την προσέλευση μας στις σκοτεινές αίθουσες. Η ερώτηση μία: «Τι θα δούμε απόψε;».

Οι τέσσερις επιδραστικοί γραφιάδες αποφάσισαν να αφήσουν για λίγο στην άκρη τα περιοδικά που στελεχώνουν εδώ και χρόνια και να ενώσουν τις δυνάμεις τους, για να ξεκινήσουν ένα νέο site που θα γίνει το νέο κόλλημα των κινηματογραφόφιλων από το πρώτο, κιόλας, κλικ.

Το όνομα του Flix προέρχεται από το φως που τρεμοπαίζει καθώς βγαίνει από τον προβολέα. Οι κριτικές, τα νέα, οι συνεντεύξεις και τα ρεπορτάζ του site έχουν άποψη, χιούμορ, θετική διάθεση, καθαρή ματιά, ανοιχτή σκέψη και είναι ενημερωμένα.

Κοντολογίς, πρέπει να σας πούμε πως το flix.gr είναι το καλύτερο, νέο κινηματογραφικό site που ήδη έχουμε κάνει bookmark, γιατί γράφουν αυτοί που εμπιστευόμαστε. Καλή αρχή και καλές προβολές.

www.flix.gr