Οι φόβοι της Lady Diana «ξυπνούν» ξανά στις Κάννες

Οι φόβοι της Lady Diana «ξυπνούν» ξανά στις Κάννες

Η Diana φοβόταν για τη ζωή της. Οι προβληματισμοί, ο τραγικός θάνατός της και η ιστορία της κάνουν πρεμιέρα, μέσα από το ντοκιμαντέρ «Unlawful Killing» στο Φεστιβάλ των Καννών.

Ο Brad Pitt, η Carla Bruni-Sarkozy, ο Robert De Niro και ένα σωρό ακόμα αστέρια θα διασχίσουν το κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών αύριο και το γαλλικό παραθαλάσσιο χωριουδάκι θα γεμίσει λάμψη. Εκτός από τους διάσημους ηθοποιούς και όλα τα Α list celebrities, όμως, στις Κάννες θα βρεθεί και η Lady Diana. Όχι η ίδια, όπως φαντάζεστε, αλλά η ιστορία του δραματικού θανάτου της πριγκίπισσας της Ουαλίας στις 31 Αυγούστου 1997 και όλα όσα τον συνόδευσαν, μέσα από το ντοκιμαντέρ «Unlawful Killing» του Keith Allen το οποίο θα προβληθεί αποκλειστικά για όσους έχουν λάβει πρόσκληση.

Ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ υποστηρίζει πως διαθέτει ηχογραφημένο υλικό με την πριγκίπισσα να εκφράζει τους φόβους της πως η βασιλική οικογένεια σκοπεύει να την σκοτώσει. Σε ένα γράμμα που έστειλε σε στενό φιλικό της πρόσωπο το 1993 εξέφραζε τον ίδιο τρομοκρατημένο προβληματισμό. Τελικά όσα είχε προβλέψει συνέβησαν όπως ακριβώς τα είχε προβλέψει, σύμφωνα πάντα με το ντοκιμαντέρ. Και ο θάνατός της δεν μπορεί παρά να μην ήταν τυχαίος.

Η ταινία έχει απαγορευτεί στην Αγγλία αλλά κανείς δε μπορεί να εμποδίσει την επίσημη πρεμιέρα της στις Κάννες. Παρακάτω μπορείτε, επίσης, να δείτε το trailer του ντοκιμαντέρ.