Ο Ryan Gosling πιάνει το τιμόνι

Ο Ryan Gosling πιάνει το τιμόνι

Και με συνοδηγό την Carey Mulligan, φτιάχνουν ένα από τα πιο ταιριαστά κινηματογραφικά ζευγάρια, στη νέα ταινία «Drive».

Είναι δύο από τους πιο ταλαντούχους αλλά και γοητευτικούς ηθοποιούς της γενιάς τους, αμφότεροι με καριέρα τόσο σε ανεξάρτητα καλλιτεχνικά φιλμ όσο και σε υπερπαραγωγές εκατομμυρίων δολαρίων. Έχουν συνυπάρξει κατά καιρούς με διάφορους παρτενέρ στη μεγάλη οθόνη, βλέποντάς τους όμως μαζί και μάλιστα σε μια ταινία που μπλέκει το θρίλερ με το indie στοιχείο, δεν μπορείς παρά να αναγνωρίσεις και να θαυμάσεις την τρομερή χημεία που δημιουργείται μεταξύ τους αλλά και στην ατμόσφαιρα γύρω τους.

Η ταινία ονομάζεται «Drive», ο σκηνοθέτης Nicolas Winding Refn («Bronson», «Valhalla Rising»), και το στόρι έχει ως εξής: Ένας stunt driver του Hollywood (Ryan Gosling), μοναχικός από τη φύση του, ο οποίος τα βράδια δουλεύει ως μισθωτός οδηγός απόδρασης για ληστείες και άλλες κομπίνες του υποκόσμου, δέχεται να μπλεχτεί σε μια δουλειά για να βοηθήσει τον φίλο και πρώην κατάδικο της όμορφης γειτόνισσάς του (Carey Mulligan). Στη πορεία όμως τα πράγματα πάνω πολύ στραβά και γίνεται ο ίδιος στόχος της πιο επικίνδυνης συμμορίας του LA. Ο μόνος τρόπος για να μείνει ζωντανός και να κρατήσει τη κοπέλα ασφαλή, είναι να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Να οδηγήσει.

Η ταινία έχει ημερομηνία κυκλοφορίας την 16η Σεπτεμβρίου, και μάλλον μπορούμε να μιλάμε από τώρα για το νέο δυναμικό κινηματογραφικό ζευγάρι που θα γράψει με τον ηλεκτρισμό στου στη μεγάλη οθόνη.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα απόσπασμα από την ταινία, που δείχνει τη γνωριμία του ζευγαριού Gosling-Mulligan.