Πίσω στη "Νήσο"

Πίσω στη "Νήσο"

Μία από τις πετυχημένες ελληνικές ταινίες των τελευταίων ετών επίστρέφει στη μεγάλη οθόνη.

Η Νήσος, η ταινία που έσπασε ταμεία τον Δεκέμβρη του 2009, επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη τον Ιανουάριο του 2012 πιο αστεία από ποτέ. Μαζί της, όλοι οι αγαπημένοι πρωταγωνιστές της πρώτης ταινίας που θα «συνασπιστούν» για ένα κοινό σκοπό: έναν χαμένο θησαυρό από την εποχή της Τουρκοκρατίας.

Στην Νήσο 2, μπροστάρηδες θα είναι και πάλι οι «τέσσερις εξουσίες», ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης (Μπάμπης), ο Μιχάλης Μαρίνος (παπά Λάμπρος), ο Δημήτρης Τζουμάκης (Άγης) και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος (Αποστόλης). Δίπλα τους η αφρόκρεμα της σύγχρονης ελληνικής κωμωδίας που περιλαμβάνει τους «παλιούς» Ελένη Καστάνη (Ολυμπία), Ελισάβετ Κωνσταντινίδου (Αγγέλα), Τάνια Τρύπη (Λούλα), Ζέτα Δούκα (Αφροδίτη), Δάφνη Λαμπρόγιαννη (Εύα), Παύλο Ορκόπουλο (Θωμά), Μιχάλη Γιαννικάκη (Νικήτα), Αλέξανδρο Γιάννου (Ιορδάνη), Κωνσταντίνο Δανίκα (Γιατρό), Σόλωνα Τσούνη (Αλέξανδρο), Πόπη Χριστοδούλου (γυναίκα Νικήτα). Νέοι χαρακτήρες στο καστ της Νήσου 2, ο Νίκος Γεωργάκης (Όττο), ο Σωτήρης Καλυβάτσης (Τζέρι) και η Αγγελική Λάμπρη (Χαρά). Στο ρόλο του παππού Αποστόλη για δεύτερη φορά ο Κώστας Βουτσάς.

Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες σε Αθήνα και Σίφνο, σε σκηνοθεσία Αντώνη Αγγελόπουλου (Στο Παρά Πέντε), ενώ το σενάριο υπογράφουν και πάλι, η Έλενα Σολωμού και ο Κωστής Παπαδόπουλος. Παραγωγός της ταινίας είναι ο Γιάννης Ιακωβίδης (Νήσος, Bank Bang). Η διεύθυνση φωτογραφίας είναι του Τάσου Ζαφειρόπουλου, τα σκηνικά της Κικής Πίττα και τα κουστούμια της Κατερίνας Παπανικολάου.

Ετοιμαστείτε για την πρώτη, κωμική περιπέτεια του σύγχρονου ελληνικού κινηματογράφου!

Η «NHΣΟΣ 2» θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες όλης της χώρας στις 26 Ιανουαρίου του 2012