The Dark Knight Rises: Η πρώτη επίσημη αφίσα

The Dark Knight Rises: Η πρώτη επίσημη αφίσα

Ο Σκοτεινός Ιππότης του Gotham City επιστρέφει με μια αφίσα που, αν μη τι άλλο, υπόσχεται πολλά για τη νέα ταινία.

Ο Σκοτεινός Ιππότης επανέρχεται για να σώσει τη Gotham από το σκοτεινό μέλλον της και η πρώτη αφίσα για τον ερχομό του κάνει αρκετά σαγόνια να πέσουν με ηχηρό εφέ στο πάτωμα.

Η Warner Bros. αποκάλυψε την αφίσα για τη νέα ταινία με ήρωα τον άνθρωπο-νυχτερίδα και τίτλο «The Dark Knight Rises», και είναι όσο σκοτεινή, μυστηριώδης και απόκοσμη περιμέναμε, ίσως και περισσότερο. Το διάσημο σήμα του ήρωα, η νυχτερίδα, σχηματίζεται στον ουρανό με κομμάτια από τα ερειπωμένα κτήρια της πόλης που σιγά σιγά καταστρέφονται, προετοιμάζοντας τους θεατές για μια εντυπωσιακή συνέχεια.

Ο Christian Bale θα παίξει τον Batman για τελευταία φορά, ο Gary Oldman θα αναλάβει για άλλη μια φορά τον ρόλο του Επιτρόπου Gordon, ο Joseph Gordon-Levitt θα παίξει έναν νέο σύμμαχο του σκοτεινού ιππότη από το αστυνομικό τμήμα του Gotham, η Anne Hathaway θα φορέσει τη στολή της Catwoman και η Marion Cotillard θα υποδηθεί την Miranda Tate, μια υπάλληλο του κολοσσού Wayne Enterprises, η οποία θα αναπτύξει και στενή σχέση με τον ίδιο τον Bruce Wayne. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ο παρανοϊκός κακός από την όλη υπόθεση, έναν ρόλο που θα αναλάβει ο Tom Hardy ως «Bane», ένας γενετικά μεταλλαγμένος φυγάς από το Arkham Asylum.

Η ταινία αναμένεται το καλοκαίρι του 2012.