Eyewitness: «Τhe Fighter»

Eyewitness: «Τhe Fighter»

Η ταινία του David Russell «Τhe Fighter» βασισμένη στην αληθινή ιστόρια του παγκόσμιου πρωταθλητή πυγμαχίας Mickey Ward.

Το «Τhe Fighter» αφηγείται την ιστορία του Micky, ενός πυγμάχου ο οποίος προσπαθεί να κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλητή, έχοντας ως προπονητή τον ετεροθαλή αδελφό του και πρώην πυγμάχο, Dickie και ως μάνατζερ τη μητέρα του. Ο δρόμος προς τη νίκη όμως είναι κάθε άλλο παρά εύκολος και οι ισορροπίες αλλάζουν όταν ο Micky γνωρίζει την Charlene, η οποία θα αναστατώσει την προσωπική και την επαγγελματική του ζωή.

Συνταγή που θυμίζει λίγο «Raging Bull», λίγο «Rocky» και λίγο «Ο Ρόκο και τα αδέρφια του» στοχεύοντας σε ένα εμπορικό και συνάμα καλλιτεχνικό αποτέλεσμα. Με δυνατές ερμηνείες από τους Mark Wahlberg και Christian Bale, δράση, έντονη δραματουργία και ένα έξυπνο σενάριο η ταινία καταφέρνει να ικανοποιήσει τους λάτρεις του επίμαχου σπορ αλλά και το σινεφίλ κοινό της σε μεγάλο βαθμό.

Το «Τhe Fighter» είχε συνολικά 6 υποψηφιότητες στις Χρυσές Σφαιρες και κέρδισαν αυτές του Α’ Ανδρικού και Γυναικείου οι Christian Bale και Melissa Leo αντίστοιχα.

Ιnfo: H ταινία προβάλλεται στις αίθουσες από την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου.